Amazon’s Twitch aankoop over betrokkenheid, touch points, content

Amazon verhuizing naar Twitch, die een live video game streaming community biedt, te kopen in een beweging die het bedrijf de media en content-ecosysteem zou verbreden.

De overname van Twitch, gemeld door The Wall Street Journal volgt The Information, kost Amazon $ 970.000.000. De primaire afhaalmaaltijd is dat de video game bedrijf Amazon meer van een mediabedrijf zal maken. Amazon heeft zijn eigen inhoud, geproduceerd spelletjes ontwikkeld, publiceert boeken en heeft een advertentienetwerk. Het rendement op deze ondernemingen zijn een beetje vaag, omdat ze niet van materieel ten opzichte van Amazon’s belangrijkste e-commerce business.

Twitch uitzendingen mensen het spelen van videogames en de user generated content — geeft Amazon een reclame-laan. Video game-ontwikkelaars en uitgevers willen hun games te gaan virale op de kanalen Twitch’s. Dat videogame publiek zet Amazon in het midden van de distributie en promotie.

Volgens Twitch’s advertentie toonhoogte, heeft het bedrijf meer dan 55 miljoen gamers verzamelen op de site elke maand.

Op het einde, de belangrijkste doel Amazon’s — of het de aankoop van Twitch, Zappos, van GoodReads worden opgehaald, Audible of andere eigendommen en Prime abonnementen — is om te blijven haar klanten bezig. Met de juiste mate van betrokkenheid, zal Amazon steeds meer touchpoints om een ​​verkoop te maken. Deze verkoop wordt steeds meer digitale content via hardware via de Kindle Fire of telefoon, maar Amazon beweegt veel harde goederen als diensten voor de consument en het bedrijfsleven fronten.

Zet het op en Twitch is waarschijnlijk onafhankelijk gerund door Amazon met verbindingen na verloop van tijd worden toegevoegd aan de moeder schip in Seattle. Twitch kan worden gelaagd in Prime abonnementen of bieden voldoende toekomstige voordelen voor de Fire Phone meer van een gaming middelpunt te maken. Het hoeft geen genie te zijn om Amazon leidende Twitch kijkers om video game aankopen te zien.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard