Dell PowerEdge-servers upgrades voor bedrijfskritische zakelijke apps

SAN FRANCISCO – Dell heeft onthuld een aantal nieuwe enterprise oplossingen voor uitdagingen enterprise klanten aan te pakken – met name als het gaat om de behandeling van missiekritieke bedrijfsapplicaties sneller.

Sprekend bij Dell voorjaar launch event op maandagochtend, CEO Michael Dell verklaarde dat klanten willen oplossingen die een verschil maken voor hen, keuzes van waar hun data woont (dwz server of cloud, enz.) Te zien, en dat de lijn tussen IT en business is echt verdwijnen.

We hebben ons bedrijf getransformeerd in de afgelopen jaren “, zegt Dell, uit te leggen dat zijn conglomeraat dramatisch in de afgelopen vijf jaar is veranderd, en nu is het” niet echt een pc-bedrijf, maar een end-to-end-oplossingen.

Het bereiken van een 62100000000 $ inkomsten van vorig jaar, heeft Dell sterk gegroeid dankzij een tiental overnames in het afgelopen jaar, met een vermogen en technologieën, variërend van netwerken naar cloud-oplossingen.

Dell’s Virtual Network Architecture: Open kader voor het virtualiseren, te automatiseren en te orkestreren netwerkdiensten in een datacenter, campus en tak omgevingen met ondersteuning voor 10 GbE frameworks, waaronder 10GbeE top-of-rack en 10/40 GbE verdeeld kern weefsels; vStart voor Dell Private Cloud: stelt bedrijven in staat om hun eigen private clouds te zetten met een versnelde toepassing en IT-dienstverlening met pre-built infrastractures (inclusief de nieuwe PowerEdge-servers), Dell Desktop Virtualization Solutions: Twee desktopvirtualisatie opties bedoeld om pc-beheer en de beveiliging te vereenvoudigen; Dell Quickstart gegevens Warehouse Appliance: Gerichte de richting van mid-market en departementale gebruikers, wordt dit apparaat aangeprezen om klanten in staat te stellen te profiteren van business intelligence, terwijl de mogelijkheid om beter te organiseren, toegang en data te analyseren.

Dell wees erop dat de omvang van de onderneming oplossingen voor business unit bij de Round Rock, Texas gevestigde bedrijf heeft meer dan verdubbeld, wat neerkomt op ongeveer de helft van de winst van de gehele onderneming.

Om de uitbreiding en verhoging van zakelijke oplossingen voort te zetten, Dell kondigde een volledige portfolio van de 12de generatie blade, rack, en de toren PowerEdge-servers, gebaseerd op het vermogen van meer dan 7700 reacties van klanten in 17 landen.

Deze PowerEdge-servers zijn ontworpen om te werken met de bestaande storage en netwerken van Dell-producten, waaronder Dell Fluid Data-architectuur voor het verstrekken van maximaal 10,5 keer sneller Microsoft SQL Server transacties dan opslag harde schijf. De nieuwe PowerEdge-servers zal beschikbaar zijn in de nabije toekomst.

Dell’s tweede grote release van de dag is te zien op de EqualLogic PS-reeks storage arrays met twee nieuwe opties voor de klanten, die de capaciteit en ondersteuning te combineren voor 10GB ethernet. Deze zijn beide beschikbaar onmiddellijk, met inbegrip van de PS4110-serie, wat ideaal is voor kleinere implementaties en remote office locaties.

Hier is een overzicht op de rest van de nieuwe en verbeterde enterprise-oplossingen geïntroduceerd op maandag

Dell wordt het serieus Over Backup & Recovery voor het MKB; Dell verwerft AppAssure, ogen backup software; Apple bijgevuld mobiele pc, aandelen tablet markt wereldwijd in Q4 2011, Dell, HP worsteling met consumenten-pc bedrijven; Dell’s Q4: Er is weinig midden grond op de toekomst

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren