Elon Musk: Tesla Model S drijvers, kan een boot voor korte tijd te zijn

Uw $ 70.000 Tesla Model S is niet alleen een mooie auto met een groot scherm.

Web cartoonist Matthew Inman houdt van zijn Tesla. Maar net als vele trotse EV eigenaren en voorstanders, heeft hij eens beseffen zijn ‘Magical Space Car “draait op fossiele brandstoffen?

Tesla oprichter en CEO Elon Musk bevestigd in een tweet op zondag volledig elektrische Model S “drijft goed genoeg om te zetten in een boot voor een korte periode van tijd.”

Hoewel Musk raadt gebruik te maken van de functie door te gaan naar uw lokale meer, de bevestiging kwam na een Model S rijden door een ondergelopen tunnel in Rusland. Het zou een mooie veiligheidsfunctie om u te helpen uit een aantal lastige situaties.

Musk zei dat de stuwkracht komt van de Model S ‘wiel draaien, zodat uw voertuig is niet alleen dood in het water.

Musk, die zeer uitgesproken op Twitter, voegde toe: “Am nog steeds van plan om een ​​sport sub auto die kan rijden op de wegen Slechts een kant project te doen.”. Hij had een tijdlijn niet te geven wanneer het kan lanceren.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Microsoft’s Ballmer op zijn grootste spijt, iPhone 5c, iPhone 5s: Apple’s plannen; Shuttleworth: The Ubuntu Edge was een ‘tijdmachine, de beste Android-smartphones

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Apple, Leuk of niet, Apple echt heeft de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Meer van de website