Google Cloud Networking breidt geografische voetafdruk, voegt carriers

cloud dienst van Google is kick-off van de week met een schare van tweaks en aanvullingen.

Google’s is het opnieuw uitvinden van Campus TLV in een beweging die een nieuw thuis voor Waze, en dakloosheid voor sommige startups kon spellen.

Terwijl ze te klein zou kunnen zien in vergelijking met de lancering Amazon Web Services is in machine learning onder andere debuten vorige week, de toevoegingen voor Google Cloud Networking aangekondigd op maandag kon Garner veel meer zakelijke klanten met meerdere kantoren over de hele wereld.

Google Cloud Networking breidt load balancing oplossingen voor 12 punten aanwezigheid wereldwijd in Los Angeles, San Francisco, Chicago, Seattle, Dallas, Miami, Londen, Parijs, Stockholm, München, Madrid en Lissabon.

Dat zorgt voor meer dan 70 punten van de aanwezigheid in 33 landen.

“Aangesloten gebruiker van vandaag is gewend om snel en responsief application services, of ze nu web services toegankelijk via een browser of apps op een mobiel apparaat,” schreef Morgan Dollard, die product management leidt voor Google Cloud Networking, in een blogpost op maandag.

Dollard verder benadrukt “workloads draaien op Google Cloud Platform dichter in de nabijheid van uw gebruikers die het maken van de service verzoeken van over de hele wereld.”

Dollard merkte op dat deze vier ontwikkeling aan te pakken twee van het internet reus technische strategie doelen, waarvan de eerste werd concretiseren dat de wereldwijde footprint.

Het tweede doel, Dollard opgemerkt, is de versterking van de steun voor het uitvoeren van bedrijfskritische workloads via on-premises infrastructuur, terwijl nog steeds aan te sluiten op het netwerk van Google met een gegarandeerde encryptie.

The Mountain View, Californië op het hoofdkantoor bedrijf is ook duwen Google Cloud DNS in algemene beschikbaarheid getrokken door een beta-versie van de VPN.

Bovendien zal het platform nu worden ondersteund door 11 extra Carrier Interconnect dienstverleners voor de koppeling van de enterprise infrastructuren naar Google.

Google Cloud Platform onlangs versterkt haar toolset voor mobiele gebruikers – met name die op Google’s eigen mobiele besturingssysteem, Android.

In maart, Google hameren op een mobiel dashboard veelbelovende real-time inzicht en waarschuwingen over de status, gezondheid en prestaties voor oplossingen draaien op Google App Engine of Compute Engine.

In beta voor nu, Cloud Console voor Android is beschikbaar om te downloaden via Google Play. Een iOS-versie is beloofd te zijn in de werken, maar een exacte release datum is nog niet onthuld.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie