Vrije School laptops een verspilling van geld

De Nieuw-Zeelandse Partij van de Arbeid is gekomen met een plan om de gratis computers te geven aan schoolkinderen. Je zou kunnen denken dat ik ben harteloze, op zoek naar laptops uit de armen van de babes te grijpen, maar doen ze echt nodig hebben?

Wat zouden ze gebruiken voor en wie moet betalen?

Mijn huisgenoot heeft zijn 13-jarige zoon van het verblijf bij ons voor een paar weken gehad en godzijdank de jongen laat dit weekend!

Hij komt uit de diepste, donkerste South Auckland, uit een familie van begunstigden te vertrouwen op state hand-outs. Hij heeft zijn eigen laptop, de familie heeft een 40-inch of zo flat screen televisie, compleet met Sky TV. Ze doen niet zonder gaan. De belastingplichtige biedt royaal, meer dan royaal.

Er is geen armoede in Nieuw-Zeeland, met uitzondering van de armoede in ambitie, aspiratie, ethiek en waarden. Ik heb nooit gezien dat de jongen gebruiken laptop voor educatieve doeleinden, of zelfs gezien hem kijken naar een boek of krant. In plaats daarvan gebruikt hij de laptop DVD / CD-speler, waar ik de meest verschrikkelijke gangsta rap, compleet met schelden hebben geleden. En YouTube werd gebruikt om meer “muziek” of crashen auto’s te kijken. Dat lijkt te zijn wat interesseert het Yoof tegenwoordig.

Het zou het zelfde met alle oude staat gefinancierde laptop zijn. Belastingbetalers zouden moeten betalen voor het downloaden van muziek, films, porno of God-weet-wat.

Driekwart van de Nieuw-Zeelandse woningen beschikken over internet, dus het is een redelijke aanname zulke mensen hebben pc’s en laptops al. Ze hebben geen “giften” nodig heeft van de staat. Gratis laptops voor sommigen is niet eerlijk op degenen die reeds voor hun eigen hebben betaald. En als je zelf iets te kopen, heb je de neiging om te kijken na het beter.

De laptop kosten zullen niet alle beschietingen van de overheid, hetzij zijn. Hoe eenvoudig de laptops zijn, er gaat te hebben om software en de omliggende infrastructuur.

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

En heb geen kinderen nog steeds behoefte aan een pauze van computers en het ontwikkelen van traditionele vaardigheden als het vasthouden van een pen en schrijven?

Er is veel potentieel om technologie te gebruiken om het onderwijs te verbeteren, maar de politiek zal moeten komen met betere suggesties dan dit.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare