Alfabet: het Singularity bedrijf

Google / Alphabet, Als je terug op mijn recente lijst van futurist SF kijkt, zult u een van mijn favoriete romans vinden. Vernor Vinge’s Rainbows End is een fascinerend verhaal van een nabije toekomst van San Diego aan de vooravond van een faseverandering in zowel de technologie en wat het betekent om mens te zijn. Het is een verhaal van een man relearning zijn wereld zoals hij vaardigheden en het geheugen herstelt na ontvangst van genezing een experimentele Alzheimer, terug te gaan naar school om te leren om de technologieën die de wereld van morgen bezielen gebruiken.

Alfabet, de nieuwe holding, dat nu ook Google is ofwel grote spin op een herstructurering, savvy verplaatsen of gewoon een manier om Larry Page en Sergey Brin om meer plezier te hebben.

morgen Vinge is een fascinerende plek, een doordrenkt met alomtegenwoordige en ambient computertechnologieën, waarbij draagbare apparaten de manier waarop we werken en spelen zijn veranderd, en waar de autonome en robot apparaten worden hervormen onze huizen en steden. Het is ook een morgen dat Vinge zet een decennium of zo weg.

Misschien het best bekend om zijn originele papieren op het concept van de technologische singulariteit (het punt waar de toekomst onvoorspelbaar wordt gemaakt door geavanceerde technologieën), heeft Vinge de inspiratie voor vele moderne technologen geweest. Dus het was misschien niet verrassend om te lezen dat Google werd de herstructurering als Alfabet, het maken, zoals Larry Page aantekeningen in zijn blog post, een ‘alpha-bet “op transformationele technologieën – precies dezelfde technologieën waarrond Vinge structuren Rainbows End.

Kijkend naar de structuur van de nieuwe Alphabet onderneming, is het interessant om op te merken dat het een manier voor Google-as-was om haar recente acquisities in een meer open manier te beheren. In plaats van shoehorning bedrijven zoals smart-hardwareleverancier Nest in het beheer en het doel model van Google’s reclame-and-search business, als onderdeel van Alphabet het is nu in staat om te draaien met zijn eigen doelen, terwijl het nog steeds bezig met zijn broer bedrijven in het kader van de Alphabet paraplu .

Wikipedia, In Rainbows End, Vinge trekt een beeld van een in San Diego dat wordt hervormd door slimme apparaten. Wearable computing en augmented reality voegt nieuwe lagen aan de wereld, terwijl de ubiquitous computing hardware is de wereld het verpakken in sensoren. Ondertussen zijn prille AIs het interpreteren van die informatie, terwijl de robots van verschillende vormen en maten zijn de instrumenten waarmee de nieuwe, verlevendigd, wereld vormt zich.

Kijk nu eens naar Alphabet. In haar eigen transformatie, Google is de vormgeving zich als een broedplaats voor de aard van de wereld Vinge gedacht. Als onderdeel van Alphabet, de kern van Google search en advertising bedrijf blijft het huis van een nieuwe generatie van het AIS worden, voortbouwend op de machine learning technologieën die context en relevantie rijden in onze zoekresultaten (evenals het plaatsen van reclame in de meest winstgevende plaatsen ). Tegelijkertijd kan een weer-onafhankelijke Nest concentreren op het bouwen van slimme, aangesloten hardware, het inbrengen van de wereld met ubiquitous computing hardware en sensoren die zitten in de achtergrond van onze huizen.

Op een grotere schaal, robotica bedrijf Boston Dynamics en Google’s X onderzoekslaboratoria zijn nu in staat om zich te concentreren op autonome apparaten opbouwen zonder zich zorgen te maken over search, en er is de mogelijkheid voor de Alphabet Glass nemen en maken het een thuis voor een nieuwe generatie van draagbare en augmented reality-apparaten (eventueel in combinatie met investeringen Alphabet’s in andere bedrijven AR). Dan is er Alphabet portefeuille van medische technologie bedrijven.

Google schuifelt leiderschap structuur met nieuwe CEO, Alphabet bedrijf, Larry en een uitstekende avontuur Sergey’s: Heeft Alphabet (voorheen Google) zinvol?

Er is een voordeel van deze nieuwe structuur ook, aangezien het laat de financiële motor reclame AI macht Google de rest van het conglomeraat. De winsten vloeien tot Alphabet, die vervolgens kunnen doorgeven rond de rest van de groep, het investeren in technologieën die misschien niet zichtbaar als onderdeel van de oude versie van Google hebben gehad.

Kijkend naar Alfabet, het is het bedrijf waar ik zou gaan bouwen als ik het helpen om dat Vingean morgen. Het geeft de oude versie van Google management team de vrijheid om een ​​portfolio van verschillende bedrijven op te bouwen, allemaal gericht op de toekomst – de pot met goud aan het einde van morgen regenboog’s.

Google en Alphabet

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface gaat langer mee, veiligheid, Google hebben een website als onveilig? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google een website als onveilig tag? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Lees dit