Aussies knock-out grote spelers in ERP-deal

Aussie ontwikkelaar Pronto Software heeft een deal gesloten met Kincrome Australië naar enterprise resource planning (ERP) software leveren scoorde, het verslaan van grote leveranciers zoals SAP en Microsoft om de punch.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Hand-instrumenten bedrijf Kincrome Australië heeft de lokale ERP-provider Pronto Software gekozen om haar zittende commerce @ work platform te vervangen. (Dag 207 afbeelding door Juli, CC BY-SA 2.0)

Kincrome chief financial officer Martin Richards zei dat het bedrijf behoefte aan een volledig geïntegreerd platform, in plaats van derden “bolt-on” software.

Pronto-Xi software zal worden uitgerold naar financiën, voorraadbeheer, customer relationship management (CRM) en personeelsplanning te ondersteunen binnen Kincrome.

“Ons zittende systeem Infor ERP commerce @ work, werd niet langer in ontwikkeling, dus we waren op zoek naar een oplossing met een duidelijke upgrade pad en permanente ondersteuning om te evolueren met onze business”, aldus Richards.

“Het is een grote stap voor elk bedrijf wanneer u uw ERP veranderen, bedrijven leven en sterven door de mogelijkheden van hun computer-systemen in vele opzichten, vooral in een transactionele bedrijf als het onze”, voegde hij eraan toe.

Richards dat een van de belangrijkste elementen die leidde tot de selectie van Pronto niet alleen de schaalbaarheid, maar de lokale plaatsing van belangrijke Pronto personeel.

“We hebben echt het gevoel dat [Pronto] serieus proberen te begrijpen wat je probeert te bereiken [als een bedrijf]. Het is een Australische gebaseerde bedrijfsoplossingen en je niet gaat via een wederverkoper of een mega multinational, en u voldoet aan de mensen wie zijn de belangrijkste beslissers voor het bedrijf “, aldus Richards.

Kincrome is een middelgroot bedrijf dat handgereedschap en apparatuur verkoopt in heel Australië.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties