Chrome om te waarschuwen voor mogelijke kaping instellingen

Volgens Google, de nummer een gebruiker klacht ze krijgen voor de Chrome browser is wanneer de software van de Chrome-instellingen kaapt. Dit is ondanks de maatregelen die zij hebben genomen om het probleem te bestrijden, zoals het toevoegen van een “settings browser reset” knop om de pagina-instellingen van Chrome.

De volgende stap in het beschermen Chrome gebruikers zullen voor te detecteren wanneer instellingen veranderd in een verdachte wijze. Dit zal een verversing Windows zijn, vermoedelijk omdat daar het probleem.

Als Chrome een instellingen verandering heeft gedetecteerd, wordt dit bericht te verhogen

Chrome heeft vastgesteld dat uw browser instellingen kunnen zijn gewijzigd zonder uw medeweten. Wilt u ze terug te zetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden? “Je kunt kiezen voor” Reset “of” Nee, bedankt “en u kunt kiezen om te vertellen wat er gebeurd met Google.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Volgens Google, verandert deze heimelijke instellingen treden meestal op wanneer gebruikers installeren van een spel of een screensaver of een ander dergelijk gratis programma.

Als u Reset kiest, zal al uw toestel, apps en thema’s zijn uitgeschakeld. U kunt opnieuw inschakelen uitbreidingen op het scherm Extra-> Extensies. Chrome opnieuw ingeschakeld apps de volgende keer dat je ze gebruikt. Thema’s worden ingesteld in het scherm Instellingen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond