Cisco’s Chambers: ‘We hebben een aantal van de geloofwaardigheid verloren’

Cisco CEO John Chambers zei dat het bedrijf heeft een goede strategie, maar heeft verloren is weg en verward haar medewerkers. Het resultaat is dat Cisco is van plan “een aantal gerichte acties in de komende weken.”

De Chambers ‘fix-it memo komt als het bedrijf de afgelopen kwartalen heeft rommelde en teleurgesteld beleggers. Cisco ligt onder vuur van de wil van Hewlett-Packard en Juniper Networks. Het probleem is niet de markt. Het is Cisco.

We worden geconfronteerd met een simpele waarheid: we hebben onze investeerders teleurgesteld en we hebben onze medewerkers in de war “, zei Chambers in een memo geplaatst op blog van Cisco.” Bottom line, hebben we een aantal van de geloofwaardigheid, dat is fundamenteel voor het succes van Cisco verloor – en we moeten verdienen het terug. Onze markt is in transitie, en ons bedrijf is in transitie. En de tijd rijp is om deze overgang te definiëren voor onszelf en onze industrie. Ik begrijp dit. Het is tijd voor focus.

Chambers dan schetste een reeks uitgangspunten voor deze veranderingen, die zal worden toegezien door de nieuwe chief operating officer Gary Moore.

Cisco zal niet knoeien met eenheden die niet zijn gebroken. . “Onze vijf prioriteiten bedrijf gevestigd zijn: leiderschap in de kern routing, switching en diensten, samenwerking, datacenter virtualisatie en cloud, architecturen en video Het belang van de levering aan de markt door middel van onze partners is ook duidelijk – en we zullen niets anders doen dan te versterken dit “, zei Chambers;. Bold stappen op het dek. Chambers beloofd “chirurgische precisie” om problemen in de portefeuille van Cisco’s vast te stellen;. Cisco zal niet worden gedefinieerd door concurrenten. “Onze strategie om de rol van het netwerk uit te breiden zal niet veranderen. Onze benadering van leiderschap in de kern te midden van deze overgang zal veranderen. In het schakelen we begrijpen dat onze klanten kopen over bredere segmenten en specifieke behoeften in deze markt. Wij begrijpen dat onze . concurrenten op dit gebied zijn fel, met verschillende business modellen en architecturen We zullen niet worden bepaald door hen, “zei Chambers;. Het bedrijf zal het werk te vereenvoudigen. “We zullen de manier waarop we werken en hoe we onze aandacht en middelen te concentreren te vereenvoudigen”, zei Chambers. “We zullen aanzienlijk herwerken onze systemen, gereedschappen en financieringsmodellen om dit te doen.

In het kort

Dat laatste punt is vermeldenswaard omdat Cisco heeft zich gericht op social networking tools te krijgen projecten gedaan, oppervlakte goede ideeën en beoordeel managers. Chambers had deze maatschappelijke druk als grootste risico Cisco’s vermeld.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport