Een andere kijk op VMware overname van Zimbra

Greg O’Conner, President en CEO van AppZero, heeft een interessante kijk aangeboden op overname van Zimbra VMware’s in een post humoristische titel “VMware koopt Zimbra. De volgende stap Bed, Bad, and Beyond? ‘ Zoals gebruikelijk, Greg heeft zijn inzichten verpakt in een heerlijk gevoel voor humor. Zijn te nemen, door de manier, is vrij gelijkaardig aan die aangeboden door mijn collega Paula Rooney in haar post zal “VMware verdunnen haar core activa?

In deze post, suggereert hij dat hij ziet verschillende manieren om deze stap te bekijken. Een manier is dat deze overname het lanceerplatform voor een portfolio van applicaties zou kunnen zijn. De andere is dat deze stap VMware’s focus op haar kernactiviteiten markt zal verdunnen.

Wat is uw mening?

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics