Expert panel: Het creëren van innovatie in de federale regering

Ik besteed veel tijd gezien hoe om episodes van CXO-Talk programmeren. De belangrijkste uitdaging is het samenbrengen van de juiste mensen om interessante en belangrijke onderwerpen te bespreken. Bij het evalueren van potentiële gasten, ik zoek mensen wiens ideeën en activiteiten daadwerkelijk vormgeven van onze gezamenlijke toekomst.

Op de economische voordelen van de cloud voor een nieuwe consumenten-klachtensysteem

Drie prominente gasten verscheen op CXO-Talk voor een discussie over de veranderende invloed van technologie in de federale regering. Het gesprek onderzocht hoe een klimaat van innovatie aan te moedigen in een enorme, slow-moving organisatie. Hoewel alle drie gasten zijn grote voorstanders van de werkzaamheden van het uitvoerend bureau van de president en de agentschappen, hun perspectieven weerspiegelen de grimmige realisme van de ervaring.

De gasten voor deze discussie zijn

U kunt de hele CXO-Talk-gesprek in de video embedded hieronder kijken.

Hier zijn de belangrijkste punten samenvatting van het gesprek. Deze opmerkingen zijn bewerkt voor de lengte en leesbaarheid.

David: In vergelijking met andere overheidsinstanties die besteed ongeveer $ 3.000.000, we waarschijnlijk brachten ongeveer een negende van. Dus, 85% minder en kreeg het gedaan in zes maanden. David Bray (image courtesy CXO-Talk)

David: Als iedereen innovatie aan het doen waren, zou het niet worden innovatie meer geëtiketteerd.

Sommige van deze [uitdagingen] zijn opzet door het ontwerp. Weet je, we wilden checks and balances binnen het systeem, dat is de reden waarom het is traag en het is niet zoals een start-up. Het laatste wat je wilt is het ministerie van defensie te zeggen: “We probeerden iets. Het werkte niet en we moeten durfkapitaalfinanciering anders gaan we failliet te gaan.” Dat is niet de manier waarop u wilt dat uw militaire werken.

David Bray, Chief Information Officer van de Federal Communications Commission, Craig Newmark, oprichter van craigslist en craigconnects.org, en een supporter van de openbare dienst en filantropie, vooral rond kwesties veteraan; Karen S. Evans, voormalig beheerder van het Bureau van de elektronische overheid en Informatie Technologie (IT) op de Office of management and Budget. In feite was ze de langst dienende Amerikaanse CIO in dit land tot op heden. Ze is momenteel nationaal directeur van het Amerikaanse Cyber ​​Challenge.

Dat gezegd hebbende, is er deze massieve, exponentiële verandering van technologie, wat er gaande is. We moeten een gesprek met het publiek, met de politieke leiders in de hele natie – op de staat, lokale, en federaal niveau – hoe kunnen we beter gebruik maken van technologie en wat betekent dat voor representatieve democratieën? Craig Newmark (image courtesy CXO-Talk)

We gaan vooruit met de transformatie van de FCC-IT, en ons budget is dezelfde die we altijd hebben gehad.

Karen: Een andere uitdaging is de handoff waardoor het proces werk aan de back-end. Er is het deel van de burger daadwerkelijk ziet en dat kan vrij snel opgelost krijgen. Maar er is een handoff dat moet gebeuren en soms het proces niet zo transparant moet zijn, en is ontworpen om echt iets versnellen, maar het lijkt niet zo voor de eindgebruiker.

Dus de overheid probeert om iets te stroomlijnen op de backend en echt verminderen van de kosten. Maar, lijkt het niet alsof het voor de eindgebruiker. Karen S. Evans (image courtesy CXO-Talk)

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

David: I [proberen] een niet-angstige aanwezigheid. Als ik een kalmerend niet-angstige aanwezigheid die zegt, kan worden “We zullen uitzoeken hoe dit te doen, ben ik blij met innovatieve ideeën.” Dat kan helpen het team vooruit in een positieve richting.

Craig: Het enige dat werkt voor mij is meedogenloos, elke dag duwen in de goede richting.

Op een zeer frequente basis, ik blijf duwen een beetje, hopelijk niet te hard, in een poging om de sociale normen en verwachtingen dat soort werk te creëren. Dit kan succesvol zijn geweest na zes jaar bij VA, hoewel ik weet zeker dat ik niet de enige persoon te duwen voor culturele transformatie en klantgerichtheid. Dus de enige dingen die ik weet is gewoon blijven duwen. Dat is het enige dat ooit werkt voor mij.

Karen: Heeft u een gedeelde visie op wat die uitkomst is dat je duwen iedereen. Het is een stuk van nudging. Het kan irritant te noemen, denk ik, soms tot het punt waar mensen zijn als, “Oh mijn god, ze weer belt me.” Ze zouden het gedaan te krijgen en sloeg de mijlpalen dus ik zou stoppen met hen te bellen. Het is de kunst van het balanceren persistentie en beleefd tegelijkertijd.

David: Dus een van de dingen die we proberen te doen hier bij de FCC is insluiten IT-mensen in de bureaus en kantoren, in het bijzonder met wat we noemen intrapreneurs – ondernemers aan de binnenkant. Er kan enige innovatie en het streven gebeurt op een hoger niveau, maar zijn zo veel mogelijk moeten we ervoor zorgen dat ze cross-bestuiven en embedded waar de missie daadwerkelijk plaatsvindt.

David: Bij de FCC, in plaats van 207 verschillende IT-systemen met data op verschillende locaties, die we proberen te evolueren naar een model waarbij er één gemeenschappelijke gegevens platform, in de cloud, over al die verschillende systemen. Dan hebben we een zeer dunne gebruikersinterface en herbruikbare code, liefst met open API’s die het publiek kan verbinden en andere belanghebbenden kunnen aansluiten om zo goed in die vertrouwde gegevens broker model te maken.

Tegelijkertijd lanceerden we, ongeveer 11 maanden geleden, de FCC snelheidstest app, die eigenlijk open source. Je kunt eigenlijk downloaden die op uw Google-telefoon of uw iOS-apparaat gratis. De code is op GitHub, kun je eigenlijk kijken naar de code en vork als je wilt.

Die code test uw verbindingssnelheid, geeft u een onmiddellijk resultaat, en rapporteert deze aan een derde partij die het deelt met de FCC. Het produceert eigenlijk de eerste crowdsource kaart van verbindingssnelheden door provider in het hele land, terwijl in het verleden moesten we de middelen van de belastingbetaler te gebruiken om verbindingssnelheden te testen thuis en in de steden.

Nu kunnen we effectief betrekken van het publiek, in die vertrouwde gegevens broker model rol, en ze informeren beleidsmakers [over] verbindingssnelheden in het hele land.

David: In het geval dat er iets niet de pan uit, zullen we er doorheen praten en kijken naar de gegevens. We maakten in gevaar en nam het. Als het niet lukt zal ik de val te nemen, “Laten we gewoon halen onszelf en het opnieuw proberen en te leren van dat.”

Karen: Er zal falen langs de weg zijn. Ik belde hen altijd leerervaringen gaan vooruit, omdat we geleerd wat niet werkte. Je moet leren dat vóór de vervaldatum. Als je gaat naar “falen,” je hebt om snel mislukken, zodat het project snel kan informeren.

David: Wanneer je een CIO bent in elke organisatie, je bent eigenlijk aan het doen culturele verandering. Zorg ervoor dat wat je ook de aanpak van enkele betekenis heeft. Ik f je niet luistert naar de rand, aan de mensen die eigenlijk aan de frontlinie van wat er gedaan moet worden, gaat u niet relevant. Wees een effectieve leider door te luisteren leren, in het besef dat je gaat om blinde vlekken te hebben. Het toestaan ​​van mensen om hun eigen verhalen te delen, samen te brengen.

Karen: In overheid spreken, dat is wat we noemen politiek bewustzijn en zakelijk inzicht. Als senior leider, moet je politiek bewustzijn en zakelijk inzicht te hebben om te zien wat de externe krachten zijn, om voort te rijden uw idee.

Craig: Begin met het idee dat in een grote hiërarchische organisatie, de mensen aan de onderkant weten veel over wat er gaande is en hoe het te doen, beter misschien dan de mensen aan de top – de baas. Technologie kan mensen met de instrumenten waarmee ze kunnen samenwerken om dat soort van Intel te verstrekken aan de baas, en concrete suggesties hoe het beter kan maken bieden. Het vereist slechts actieve steun van de baas en, in mindere mate, van het middle management.

Dat is de sleutel tot culturele transformatie. Gewone mensen bij bureaus moeten de bevoegdheid om op te treden wat ze weten over het maken van dingen beter worden gegeven. Dat is een manier om ook respect te tonen voor de federale medewerkers.

Karen: Elke CIO’s taak is het strategisch gebruik van de technologie. In de federale regering, hun taak is informatie – ze doen veel van het verzamelen van informatie, maar dan moet om te draaien en doe heel veel van de verspreiding van informatie. Dat is het punt. Elk bureau verzamelt informatie, maar het is wat je doet met die informatie, die vervolgens helpt bij het verbeteren van de burger diensten.

Dus een deel van de rol van IT is om innovatie werknemer te nemen en krijgen geïnstitutionaliseerd binnen de bureaucratie. Tijdens de regering-Clinton, was er een poging aan de gang die echt bevoegd werknemers, die de Nationale Performance Review was. Veel van deze initiatieven belandde sterven op de wijnstok als de regering veranderd, omdat zij niet binnen het proces werden geïnstitutionaliseerd. Een deel van het werk van een CIO’s, een deel van wat mijn taak was, is te nemen dat proces en helpen empowerment van de werknemers, omdat het proces in de bureaucratie is niet van plan om op korte termijn te wijzigen.

De visie van wat de CIO moet doen bij elke afdeling en bureau is dat outreach. Zij worden verondersteld om innovatie aan de secretaris [van hun respectieve agency] te brengen, en het innovatieve gebruik van de technologie, naar voren. Vouw vervolgens het uit de afdeling-breed, en ze moeten een voortdurend onderzoek te doen. Maar, in de departementen en agentschappen doen we proces voor het proces van belang, en niet noodzakelijk voor het resultaat.

Op innovatie uitdagingen in de federale regering

Op Leiderschap en dingen gedaan krijgen

Craig: Ik zie een heleboel mensen in de federale agentschappen, met name in Veterans Affairs, het krijgen van een heleboel onzin dat ze niet verdienen. Mijn suggestie om te keren, dat is voor mensen in organisaties te wijzen op wat er wordt goed gedaan, en te plaatsen die op hun eigen persoonlijke sociale netwerken. En daarmee het respect dat ze al over een periode van vele jaren hebt verdiend te eisen.

Aangezien de pers nooit gaat om een ​​pauze om de mensen in de regering te geven, heb ik voorgesteld dat federale werknemers beginnen met hun eigen sociale netwerken te laten burgers weten over goede dingen gaande.

Hoe [kunnen] machtigen alle federale werknemers om te beginnen met de intensivering van het gebruik van sociale media, om de burgers wat er aan de hand te vertellen, en de vraag naar het respect dat ze hebben verdiend. Federal werknemers zijn klaar om het juiste te doen. Hoe creëren we dat omslagpunt?

David: Ik denk dat we menselijker kogelvrije vesten, voor meer mensen over de openbare ruimte service, en misschien social media kan dat kogelvrij vest te bieden.

Karen: Als je naar mid-level management tussen de verschillende overheidsinstanties en zeggen: “U weet, willen we sociale media te gebruiken om goed nieuws verhalen uit over de federale werknemers te krijgen.” Iedereen zal gaan, “Dat klinkt echt geweldig,” maar wat betekent dat eigenlijk? Als het naar beneden werden opgesplitst in kleinere stukken, zoals de nadruk op een specifiek programma, het programma manager en zijn team [kan] gebruik maken van sociale media om te praten over dat specifieke programma. Gebruik sociale media om dat programma te selecteren en vervolgens andere CIO’s [zeggen]: “David is het gebruik van sociale media en hij heeft de totstandbrenging van een heleboel dingen. Hoe vertaal ik dat terug in mijn eigen afdeling en bureau?

CXO-Talk brengt prominente executives, schrijvers en analisten om leiderschap, transformatie en innovatie te bespreken. Join me en Vala Afshar elke vrijdag voor een nieuwe aflevering van CXO-Talk.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

On IT reageert op zakelijke behoeften

Op het zijn een betrouwbare data broker

Op risico en mislukking

Op cultuur verandering en transformatie

Op de CIO rol in de regering

Op social media