Hands on met Roverbeats F1 Bluetooth koptelefoon: Stijlvol, licht en luid recensie

De Etekcity Roverbeats F1 Bluetooth-hoofdtelefoon zijn licht, en hebben kleine oorkussens die draaien, zodat u kunt aanpassen voor comfort en positionering.

De aluminium band kan de oorkussens worden verlengd. De grijze rubber binnenste band heeft een goede grip op de hoofdband stoppen glijden op je hoofd;. Eileen Brown

Om de hoofdtelefoon koppelen aan uw apparaat, houdt u de ronde multifunctionele knop gedurende vijf seconden ingedrukt De LED-indicator knippert dan rood en blauw naar pairing-modus aan te geven. De headset piept ook, dus u kunt dit doen als je het draagt. Koppelen is snel.

De headset heeft een playback reeks van tien uur na een drie uur opladen, en met een standby-tijd van 400 uur, kan het weken duren voordat u terugkeert naar de headset en te gebruiken zonder opladen. Er is een batterij statusindicator voor iOS-apparaten.

Het heeft een audio gevoeligheid van 114 +/- 3dB. Het volume gaat luid genoeg te overstemmen de loopband op de lopende machine in de sportschool. Sound lekkage is gering, anderen staan ​​in de omgeving had geen klachten of problemen met blikkerig beats of geluid ontsnapt.

U kunt oproepen door op de multifunctionele knop om te beantwoorden en beëindigen van een oproep te beantwoorden. U kunt zelfs gesprekken doorschakelen door op de ‘plus’ of ‘volume omhoog’ knop op de headset twee seconden. Deze knop zal ook inkomende oproepen weigert;. Etekcity

Ik vond dit een uitdaging, omdat ik niet kon herinneren welke knop was die. Ik moest de headset te verwijderen om te controleren.

Ik meestal stel de niveaus als het begin van de operatie en hebben niet om het volume te veranderen vaak tijdens het gebruik.

De ronde multifunctionele knop zal ook de laatste gekozen nummer te kiezen – zelfs wanneer de telefoon is vergrendeld.

Dit is een handige functie – vooral als je uit en over en niet in staat om aan de telefoon te krijgen om deze te ontgrendelen.

Het geluid is goed in een heel scala van frequenties. Het heeft een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz en geluiden zijn in een breed scala van hoge en lage tonen duidelijk.

Ik merkte een lichte aarzeling tussen pauzeren muziek en replay – meer nog dan bij andere sprekers heb ik getest. Echter, dit was het enige punt van kritiek van de Bluetooth die ik kon vinden.

Ik had geen problemen met de continue slijtage van deze hoofdtelefoon hebben hoewel andere leden van het team op het kantoor merkte op dat de hoofdtelefoon geknepen een beetje making langer dragen ongemakkelijk als je een groot hoofd.

De hoofdtelefoons zijn licht op 4,4 ounces en zijn duurzaam en schoon te vegen. Perfect gezelschap voor een lange trainen in de sportschool. Bij onder $ 40, deze hoofdtelefoon bedoel, je kan gemakkelijk veroorloven om weer te vullen als je ze achter te laten in de kleedkamers.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop