Hewlett Packard Wi-Fi Mobile Mouse

Hewlett Packard is niet bekend om zijn computer accessoires, hoewel het bedrijf heeft een scala aan bieden, waaronder muizen. De nieuwste toevoeging aan HP’s knaagdier serie is een Wi-Fi-muis.

We hebben niet over dit specifieke type draadloos in een muis voor, en inderdaad HP zegt dat het de eerste keer dat Wi-Fi is op deze manier gebruikt.

Wi-Fi heeft een paar van de belangrijkste voordelen ten opzichte van andere draadloze connectivity systems. Ten eerste, als je een laptop gebruiker bent, zult u niet nodig om een ​​USB-poort te vullen met een ontvanger. HP zegt ook de batterijen in de muis langer meegaan met Wi-Fi. U zult meer dan negen maanden te krijgen van de twee associatieovereenkomsten die macht deze muis – twee keer zo lang als je van een Bluetooth-muis zou krijgen.

De installatie is eenvoudig. Eerst wat meegeleverde software, die vervolgens leidt u door het proces van de muis te koppelen aan uw computer te installeren u. Het gaat om het inschakelen van de muis in door de knop een knop aan de onderzijde, op welk moment een wit licht ingebed in het scrollwiel knippert. Dan is de muis en de computer aan te sluiten. Er is een speciale knop aan de onderzijde van de muis voor het maken volgende verbindingen.

De muis zelf is onopvallend. Het ontwerp is symmetrisch, zodat het zowel links- als rechtshandige mensen moeten passen. We vonden het comfortabel om te gebruiken, als een beetje klein. Er zijn vijf knoppen u kunt aanpassen met behulp van de meegeleverde software.

We vonden de HP Wi-Fi mobiele muis gevoelig en responsief, en het werkte heel goed in het dagelijks gebruik. Echter, gezien het is ideaal voor notebook-gebruikers die willen hun USB-poorten vrij van rommel te houden, zijn we teleurgesteld dat komt niet met een beschermhoes.

De HP Wi-Fi Mobile Mouse kost £ 39,99.

Sandra Vogel

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: Perfect voor de nieuwe Apple iPhone

Mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi te bellen ervaring, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, mobiliteit, Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: perfect voor de nieuwe Apple iPhone