Hoe kunt u uw geolocatie op Facebook Places of Twitter spoof

Facebook heeft de bijgewerkte applicatie voor BlackBerry-handsets die eindelijk Places, de locatie-gebaseerde tagging faciliteit om het apparaat, rivaliserende de populaire Foursquare dienst vrijgegeven.

Maar met deze, de ontwikkelaars niet hebben rekening gehouden met de BlackBerry Simulation Software, die voor alle doeleinden is een volledig functioneel apparaat voor de desktop nog puur voor het simuleren van de telefoon en het testen van applicaties. Het kan worden gebruikt om uw Facebook Places en Twitter-status locaties spoofen.

Wat als je wilde slechts een half uur de privacy van je partner om ze te kopen het perfecte cadeau? Of wat dacht je gek je vrienden en verschijnen ergens als je fysiek niet kan zijn ‘voor een beetje een lach’? Waarom niet, terwijl je toch bezig bent geef jezelf een alibi, zodat u om misdaad te begaan? Of overslaan werk voor de dag en zegt dat je gaat naar de artsen terwijl u in feite uit het winkelen bent 20 mijl afstand?

Als u een computer en een social networking rekening die locatie gebaseerde functies ondersteunt, je kunt. Je hoeft niet eens een mobiel apparaat nodig.

Gallery, om de stap-voor-stap-proces te zien, met inbegrip van de installatie van de voorwaarden en het instellen van alles op, klik hier. Als u naar het goede beetje en zie hoe u uw locatie-instellingen tweaken en laat uw vrienden en volgelingen, klik hier.

Gratuitous disclaimer; Net als bij andere ‘proof of concepts’ die er zijn, is dit niet ontworpen op enigerlei wijze te worden gebruikt voor illegale activiteiten. Natuurlijk kun je jezelf een alibi voor het plegen van misdaden, maar dat niet doen. Wij hier bij de website en op geen enkele manier of vorm onderschrijven of ondersteunen het plegen van criminaliteit (zoals de juristen willen graag stress). Door alle middelen test het uit, maar rekening houden met de ethische implicaties van dit te doen. Hopelijk Facebook en BlackBerry zullen samenwerken om dit gat stekker, zodat het niet verder kan worden gebruikt voor onethisch of illegaal redenen.

Kortom, het is eenvoudig.

Door standaard, heeft de BlackBerry Simulation Software door middel van standaard niet toe dat toegang tot internet, dus door het installeren van de MDS (Mobile Data Service) kunnen gegevens via het gesimuleerde apparaat op voorwaarde dat de host computer is aangesloten te stromen. Dit staat dan moet je downloaden en installeren BlackBerry App World, de catalogus van goedgekeurde toepassingen die gebruikers kunnen kopen en downloaden.

Door het downloaden en installeren van de nieuwste versie van Facebook voor BlackBerry, dit omvat Places. Twitter werkt ook op voorwaarde dat u de geolocatie-functie ingeschakeld vanuit de instellingen op het volledige web weergave. ÜberTwitter werkt, maar alleen als je geïnstalleerd geolocatie-functie van de ÜberTwitter het helpen uit te schakelen.

U kunt de GPS op de gesimuleerde apparaat veranderen door te gaan door de menu’s, zodat u zelf controleren in de plaatsen die u niet aanwezig zijn op, of zelfs op hetzelfde continent.

Deze simulator en Facebook Places is niet ontworpen om te worden misbruikt op deze manier, maar het kan worden benut. Er zijn grappig en interessant attributen om deze te benutten, maar helaas het enige wat ik kan bedenken zijn de negatieve. Ik denk dat het niet leiden tot een geheel nieuwe betekenis aan het gezegde: “Waar wil je vandaag heen?”

Dat is het, het is zo simpel als dat. Check out de screenshot gallery detaillering dit hele proces hier.

Update: Ik kan gewoon gedood hebben Foursquare … whoops.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s