Amazon lanceert online marktplaats in India

Amazon’s nieuw gelanceerde Indiase website zal bieden retailers toegang tot het bedrijf de fulfilment, waardoor winkelend publiek om te betalen voor items nadat ze zijn afgeleverd.

In een verklaring op woensdag, het bedrijf kondigde de lancering van Amazon.in, met meer dan 7 miljoen gedrukte boeken verspreid over meer dan 200 categorie├źn en meer dan 12.000 Engels en Hindi films en tv-shows.

In tegenstelling tot Amazon sites in andere landen, de site is strikt voor derden verkopers, volgens een rapport van deze website. De Indiase site zal niet worden verkocht Amazon eigen voorraad als gevolg van de; voorschriften land; beperken multibrand retailers van online verkoop van hun eigen producten, opgemerkt.

In plaats daarvan zal Amazon fungeren als een vervulling agent voor honderden verkopers in heel India. Verkopers kunnen hun producten te sturen in heel India van vervulling van het bedrijf centrum gelegen aan de rand van Mumbai, waar ze worden verpakt en uitgevoerd door Amazon verscheept.

Amazon India vice president Amit Agarwal heeft als doel om de site te ontwikkelen tot een vertrouwde verkoopkanaal voor de detailhandel, via schaalbare, pay-as-you-go vervulling diensten, en een onbeperkt aantal virtuele schapruimte.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle