AMD Radeon duwt branded RAMDisk

Nu dat AMD het RAM-geheugen bedrijf is getreden, is het bedrijf op zoek naar manieren om maximum uit uw bestaande geheugenmodules dus je moet om meer te kopen.

AMD heeft samen met Dataram, een ontwikkelaar van oplossingen geheugen, een Radeon-branded versie van het bedrijf RAMDisk software, waarmee pc-gebruikers aan RAM-geheugen toe te wijzen als een virtuele RAM-station aan te bieden. Die virtuele RAM-station fungeert als een high-speed rijden, en kan worden gebruikt in situaties waar je wilt lezen en schrijven snelheden die aanzienlijk sneller dan die van harde schijven en solid state drives zijn.

Wat kunt u doen met deze high-speed drive? AMD biedt een aantal suggesties.

“Met behulp van deze RAMDisk kan helpen bevrijden uw harde schijf van onnodige tijdelijke bestanden, te beperken ongewenste schrijven naar je SSD, en bij correct gebruik, kan het laden en doorlooptijden van games, veeleisende software suites en surfen op het web dramatisch versnellen”, schrijft Natasha Sampson, AMD product marketing specialist op het AMD Game Blog

Belangrijkste voordelen van het gebruik van RAMDisk omvatten

De RAMDisk download wordt beschreven als “een gratis, vrijblijvend proces,” maar zoals gewoonlijk, er zijn strings. Terwijl iedereen kan downloaden en installeren van de Radeon-branded RAMDisk en een 4GB virtuele RAM-station – net zoals je kunt met de freeware RAMDisk download die Dataram aanbod direct – die met Radeon-branded RAM geïnstalleerd kan 6GB RAM virtuele drives creëren. Ook degenen die willen grotere virtuele RAM schijven maken – tot 64 GB – moet een licentie voor de software te kopen voor $ 18,99.

Ik heb RAMDisk gebruik gemaakt van een aantal keren, in een aantal scenario’s. Het is een geweldige manier om de snelheid van virtualisatiesoftware of rijden intensieve processen, zoals video rendering. Echter, voor dit gebruik je virtuele RAM-schijven die groter zijn dan 4 GB zijn nodig, dus je moet een licentie kopen.

U zult ook veel RAM nodig hebben; idealiter Windows zelf zal 2GB nodig hebt – 4GB gereserveerd, plus extra om wat voor software die u van plan bent op het runnen naast RAMDisk. Hier zijn de aanbevolen instellingen afhankelijk van het systeem RAM.

Krijg gaming in zo laag als vier seconden of tot 1.700 procent sneller is dan een HDD, krijgen aanzienlijk sneller lezen en schrijven snelheden vs. harde schijven en SSD’s; RAMDisk leesprestaties: tot 25.600 MB / s met DDR3-1600, en zelfs hoger met snellere geheugen, Bescherm uw gegevens met laden en opslaan functies

RAMDisk is compatibel met alle versies van Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, alle versies van Windows Server 2003, en alle edities van Windows Server 2008. Mac OS X en Linux worden niet ondersteund.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip