Apple iWatch voldoet betalingen: Disney’s MagicBand concept op schaal

Apple zal naar verluidt onder near-field communicatie in haar komende SmartWatch of iWatch, in een beweging die een concept zou nemen van Disney en schalen aan de massa.

Volgens de Wall Street Journal, zou de iWatch NFC-technologie, waardoor gegevensoverdracht en mobiele betalingen op smartphones in staat stelt te hebben. NFC is niet nieuw – Android heeft gekenmerkt NFC voor een tijdje – maar is niet populair geweest als een mobiel betaalsysteem.

Dit iWatch, of draagbare, kunnen worden onthuld op Apple’s 9 september iPhone 6 onthulling volgende week.

Apple, terwijl laat om de NFC en mobiele portemonnee spel, heeft alle tools om een ​​commerce enabler via een draagbaar geworden. Een mobiel betalen regeling die draait om de smartphone te veel handel wrijving. Waarom? Je hebt nog steeds tot het afsluiten van uw telefoon. Met andere woorden, het is nog makkelijker om gewoon uw kaart gebruiken om te betalen bij de kassa.

Een iWatch die dient als portemonnee waarmee vergelijking veranderen. Commerce wrijving, met name op de brick-and-mortar deel van de detailhandel Apple is gericht, zou afnemen als alles wat je moest doen je iWatch werd vegen bij de kassa. De iWatch portemonnee zou vermoedelijk worden aangesloten op uw iTunes-account en de creditcards reeds opgeslagen.

Als u in de afgelopen jaren naar Disney bent geweest, weet je dit iWatch-as-wallet-concept is krachtig. Disney is met behulp van de zogenaamde MagicBands als kamersleutels en de betaling gereedschappen. De wrijving die betrokken zijn bij de aanschaf van een maaltijd, krijgen in uw kamer en alles op het resort kopen is afgenomen. En raad eens? Het is een veilige gok dat de MagicBand drijft omzet snelheid voor Disney.

Meer, Apple voor het streamen van iPhone 6 evenement: Hier is hoe om live te kijken; iPhone 6: Kan Apple maken pay-per-smartphone werk ditmaal; Apple’s schermgrootte barrage met iPhone 6, iPad is geschikt voor enterprise; Kan Apple’s iPhone 6 maken NFC gebruikersvriendelijk;? afronden elke gerucht rond vermeende SmartWatch Apple’s | Live-blog op 9 september

Op de meeste recente winst conference call Disney’s, leidinggevenden gesproken over MagicBands en de aansluiting op Disney’s MyMagic + service op zijn themaparken.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Lowell Singer, hoofd investor relations bij Disney, zei 5 augustus

Bij Walt Disney World, dit was het eerste volledige kwartaal waarin MyMagic + beschikbaar voor alle gasten was. Ongeveer de helft van de gasten nu MagicBands en 90 procent van hen waardeert de ervaring als uitstekend tot zeer goed. We zijn erg blij met de groeiende populariteit van MyMagic + en verwachten dat het bij te dragen aan de parken ‘winstgroei start in het vierde kwartaal.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

MagicBands zal één van themapark van Disney’s cash cows zijn en uiteindelijk uitgegroeid tot de voorkant van customer relationship management systeem van het apparaat.

Gezien het feit dat de Disney en Apple planken zo met elkaar verweven zijn uit de Steve Jobs dagen, de MagicBand toegepast op iWatch verbinding bijna lijkt achteraf duidelijk. Inderdaad, Creative Strategies Tim Bajarin gespeculeerd in juni dat iWatch beste aanpak van Apple zou kunnen zijn om de MagicBand na te bootsen.

iWatch bedrijfstoeslagregeling Apple’s moet goed werken. Ten eerste zal credit card bedrijven die geïnteresseerd zijn, omdat Apple kon sap transactievolume. Ten tweede, kunnen retailers hun point-of-sale-infrastructuur te werken gemakkelijker kassa’s mogelijk te maken.

Het is onduidelijk of een mobiel betalingssysteem is genoeg om de massa te verleiden om een ​​iWatch te kopen van Apple. Maar wees gerust een NFC-enabled iWatch is hoe Apple zijn geld zal verdienen op de back-end.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar