Blackberry cloud services voor Office 365: Niet tot 2012

Het is al een tijdje bekend dat er een kloof tussen de tijd die lanceerde Microsoft Office 365 en wanneer Blackberry cloud service beschikbaar zou zijn voor Office 365 gebruikers zou zijn.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Tot vorige week, werd de exacte lengte van die kloof niet officieel bevestigd. Maar nu woord is: Algemene beschikbaarheid van Blackberry cloud services voor Office 365 zal naar verwachting in januari, is 2012. BlackBerry momenteel op zoek naar deelnemers voor een open beta-programma voor de beta, die later zal beginnen in oktober.

BlackBerry Business Cloud Services mobiele toegang tot e-mail, agenda en organisator van gegevens met Exchange Online bieden. De RIM gehoste versie van de dienst is de plaats van de Microsoft-hosted Blackberry Enterprise Service voor Office 365 Standard-gebruikers, Microsoft ambtenaren vorig jaar aangekondigd. (Microsoft blijft het aanbieden van een Microsoft-hosted versie van BES voor slechts Office 365 Dedicated gebruikers.)

RIM en Microsoft vorig jaar aangekondigd dat de prijs van de gehoste BlackBery dienst tot nul zal worden gesneden. Het tweetal zei ook dat op het moment dat de nieuwe Office 365 Blackberry dienst zou later lanceren in het kalenderjaar 2011. Ik heb Microsoft ambtenaren gevraagd om de datum van 2012 te bevestigen is een wereldwijde beschikbaarheid, maar moeten nog terug te horen.

interim-advies van Microsoft: “Tot de algemene beschikbaarheid van de BlackBerry Business Cloud Services kunnen BlackBerry-smartphone-gebruikers de BlackBerry Internet Service-verbinding gebruiken om e-mail te verkrijgen via de ether, en doe een bekabelde synchronisatie voor de kalender en contacten. Klanten met lokale Exchange en BES coëxistentie kunt gebruiken met Office 365 gebruikers BlackBerry-toestel in te schakelen op locatie “, aldus een woordvoerder toen ik vroeg.

In andere gerelateerde nieuws, RIM de wikkels nam buiten een nieuwe BlackBerry Client voor SharePoint op 3 oktober En op de Office 365 voor, Microsoft ambtenaren gezegd op 3 oktober dat Microsoft zal het maken van een dienst update voor SharePoint Online voor het einde van 2011. Deze dienst update zal toestaan ​​dat gebruikers toegang to Business Connectivity Services (BCS) voor aansluiting op databronnen via Windows Communication Foundation (WCF) Web Services eindpunten. ( “BCS laat klanten gebruiken en zoek gegevens uit andere systemen alsof het leeft in SharePoint-in zowel lezen en schrijven modes,” volgens de verklaring van Microsoft.)

3 oktober is de aftrap van Microsoft’s SharePoint Conference 2011 in Anaheim. De Softies zei dat met ingang van vandaag de dag, meer dan 125 miljoen mensen in 66.000 organisaties SharePoint, en meer dan 62 miljoen SharePoint 2010 licenties zijn verkocht. Microsoft functionarissen zeiden dat 80 procent van de Fortune 500-run SharePoint in sommige capaciteit. Microsoft is niet het verstrekken van een SharePoint-15-test build of het delen van meer dan vage informatie over de komst van de volgende generatie SharePoint vrijkomen tijdens de show, de ambtenaren gezegd.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties