Bluetooth te bijten in Pocket PC

Taiwan First International Computer (FIC) een handheld computer combineren van Microsoft Pocket PC 2002-software met ingebouwde Bluetooth draadloze connectiviteit te lanceren, aldus het bedrijf donderdag op de CeBIT beurs in Hannover, Duitsland.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

De beslissing is waarschijnlijk de prijsconcurrentie in de markt voor Pocket PC-apparaten betekenen, terwijl op hetzelfde moment het maken van Bluetooth meer toegankelijk voor handheld-gebruikers.

Gene Sheu, voorzitter van FIC Networking Information Group, zei in een verklaring dat het bedrijf al een sterke opmars bestellingen van klanten in Midden-Amerika heeft gezien.

Het apparaat bevat standaard Pocket PC functies, zoals 32 MB flash-ROM en 64MB SDRAM, een TFT LCD touch screen, Compact Flash en Secure Digital uitbreidingssleuven, en een keuze uit Intel StrongARM of Xscale processors. De belangrijkste vernieuwing is een ingebouwde Bluetooth en infrarood communicatie. – Matthew Broersma, ZDUK

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons