Canonical ziet niet Ubuntu Edge-campagne als een mislukking

Niet dat er ooit veel twijfel in de afgelopen dagen over; Canonical verzuimt zijn crowd-sourcing-doel voor de Ubuntu Edge te maken, maar nu is het officieel,. Er zal geen Ubuntu Edge zijn.

Een ander opzicht

Ubuntu Edge smartphone sets crowdfunding record, maar nog steeds $ 20 miljoen minder dan doel; Ubuntu Edge – mislukking was onvermijdelijk; Canonical zal winnen, zelfs als Ubuntu Edge zijn $ 32.000.000 niet maakt; Ubuntu Edge misschien verander gewoon de computerwereld, Ubuntu: One OS, één interface alle apparaten

Terwijl Canonical verhoogd miljoen 12,8-$ op Indiegogo voor het ontwikkelen en bouwen van de Ubuntu Linux / Android-powered Ubuntu Edge combinatie smartphone en de pc, het was ver van het doel $ 32 miljoen. Dus zonder een witte ridder rijden aan de redding met zakken vol geld, het project is tot een einde gekomen. leiders van Canonical, echter, zie het niet als een mislukking.

Mark Shuttleworth, Canonical oprichter, schreef: “Onze gewaagde campagne om een ​​visionair nieuw apparaat te bouwen uiteindelijk viel kort, maar we kunnen weg zo veel positieven te nemen ..”

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het maken van de Edge ‘s werelds grootste ooit vaste crowdfunding campagne, “zei hij,” Laten we het zicht van wat een prestatie die niet verliezen. Bijna 20.000 mensen geloofden in onze visie genoeg om honderden dollars voor een telefoon maanden bijdragen te voren, alleen maar om te helpen het te laten gebeuren. Het was niet alleen individuen, ofwel; Bloomberg LP gaf $ 80.000, en een aantal kleinere bedrijven droegen $ 7000 per stuk.

Het idee van het verhogen van $ 32.000.000 door middel van crowdfunding was altijd, hoe zal ik het zeggen, “nogal een gewaagde idee” …

Bovendien Shuttleworth gelooft “, de grote winnaar van deze campagne is Ubuntu Terwijl we hartstochtelijk wilden de Edge voor de presentatie van Ubuntu op telefoons, de steun en aandacht die het ontvangen, zullen nog steeds een enorme worden gebouwd;. Boost andere Ubuntu telefoons beginnen te komen in 2014. Duizenden u duidelijk willen bezitten een Ubuntu telefoon en geloven in onze visie van convergentie, en wees gerust je zal niet veel langer moeten wachten.

Tot slot, “Alle steun en publiciteit is blijven onze discussies te rijden met een aantal grote fabrikanten, en we hebben veel van ‘s werelds grootste mobiele netwerken al aangemeld om de Ubuntu Carrier Advisory Group. Ze zijn het bekijken van deze mondiale discussie over Ubuntu en de noodzaak van innovatie zeer nauw inderdaad. ”

Bronnen dicht bij Canonical verwachten dat de groei van de interesse in Ubuntu telefoons, dankzij de Ubuntu Edge-campagne, zal leiden tot meer Ubuntu telefonische ondersteuning aankondigingen van OEM’s en carriers.

Jono Bacon, de Ubuntu-community leider, zei op Google+ dat, “Sommigen hebben beschreven ons niet het doel voldoen aan als een ‘mislukking.’ Ik zie het niet op die manier laten we eerlijk zijn:.. $ 32 miljoen was altijd een ongelooflijk ambitieuze doelstelling We hadden gewild te hebben gedaan voor minder geld, maar het bouwen van een F1 superphone niet goedkoop (en vergeet niet dat de $ 32 miljoen zijn geen kosten voor software engineering en projectmanagement zijn … Canonical werden op voorwaarde dat gratis). het was een ambitieuze doelstelling, maar het verstoren van een industrie is ambitieus in zichzelf, en we gaven de crowdfunding campagne onze beste schot. Het verhaal niet maar eindigt hier. ”

Bacon vervolgde: “We zijn zo gulzig enthousiast en toegewijd aan het brengen van deze gratis software convergentie verhaal aan de wereld als ooit tevoren, ons werk met OEM’s, Carriers en ISV’s snel doorgaat We hebben fantastische werk dat op over alle fronten, en we zijn. op weg om een ​​1.0 versie van de Ubuntu Phone-platform in oktober te hebben.

Ik zou niet afschrijven ooit een Ubuntu Edge alles-in-één apparaat ziet helemaal nog niet. De Ubuntu Edge niet opstijgen, maar gelijkaardige ideeën kan nog maken het naar de markt.

Last, but not least, als je niet “kopen” een Ubuntu Edge apparaat, Shuttleworth heeft gezegd: “We zijn verzekerd door Paypal dat alle terugbetalingen binnen vijf werkdagen worden verwerkt.

 verhalen

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar