Cisco: Hot-router? Check it and See

Cisco’s vlaggenschip consument SOHO draadloze router, de E3000, heeft een tragische fout: oververhitting.

Ik werk veel van huis voor een grote technologie-levering organisatie. Als zodanig, mijn huis is waarschijnlijk een van de meest bekabelde huishoudens in het noorden van New Jersey. Ik ben in de minderheid van de klanten die gebruik maken van alle van de bandbreedte maakt uit mijn Optimum Online Ultra-verbinding, Cablevision’s 100 Mbps breedband dienst die profileert zich als de snelste consument breedband je kunt kopen in de Verenigde Staten. En ja, het is.

Waarom de heck krijg ik dit allemaal breedband nodig? Nou, ik heb veel apparaten met een constante internetverbindingen kreeg van een hele hoop van apparaten en hard-wired computers, en niet te vergeten Ik ben nu het downloaden van een ton van de dingen alle tijd voor werk en andere onderzoeksdoeleinden.

We hebben ook twee smartphones, twee laptops en een iPad is aangesloten via Wi-Fi, de DirecTV hele huis HD DVR dienst die een internetverbinding en een high-speed 5GHz Wireless-N bridge vereist als ik wil de meeste uit het maken on-Demand, twee HD-capable Rokus, een HD Slingbox en twee VOIP lijnen voor zowel mij en mijn vrouw die voortdurend wennen. En ik ben niet het tellen van alle testapparatuur die wordt geleverd in en uit mijn eigen lab dat nodig heeft om het internet te praten ook.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Ik ben niet opscheppen. Dit is hoe ik mijn leven en hoe ik ervoor kiezen om te leven. Helaas betekent het ook dat ik helemaal afhankelijk zijn van mijn huis breedbandverbinding ben geworden. En als het naar beneden gaat, Jason boos. Heel. Heel. Boos.

Rond 23:00 gisteravond, al mijn verbindingen gedaald. Dus heb ik de gebruikelijke ding, ik rebootte de kabelmodem en de router. Nog steeds niet terug te komen.

Oke, misschien mijn Linux-werkstation handelt schilferig. Dus ik opnieuw opgestart mijn pc en fietste de Ethernet-interface. Geen DHCP wordt toegewezen. Niet goed.

Ik hoor dan de gevreesde woorden uit mijn vrouw brullen van boven. “Jay, hebben we verliezen onze internetverbinding?”

Um, ja. Dus om te controleren of de breedband-zelf was niet naar beneden, trok ik mijn backup router en aangesloten op de kabel modem. Alles komt een back-up. Oke, in ieder geval kan ik morgen werken als ik moet, maar niet alles gaat dakje werken.

Kijk, het probleem is, als je al deze bandbreedte, en als je verwacht om het te gebruiken, dan moet je eigenlijk een SOHO-router die een 100Mbps-verbinding aankan nodig. Er zijn niet veel op de markt die geschikt zijn voor dit type van WAN-activiteit, en hebben ook geïntegreerd 2.4Ghz en 5GHz Wireless.

Gezien deze parameters, kunt u in principe een beperking van uw keuze neer op twee modellen – Netgear’s high-end WNDR3700, die ik heb en gebruik nu als toegangspunt tot mijn boven materieel, maar ook Cisco’s E3000. Er is een paar andere Gigabit Wireless-N routers op de markt, zoals de DDR-WRT gebaseerde Buffalo Nfiniti, maar dit zijn de twee grote spelers te noemen die ik ken, die hebben een dubbele transceivers voor 2.4Ghz en 5GHz. [EDIT: Blijkbaar is er ook een D-Link, de DGL-4500, die is dual-band en gigabit staat.]

Ik moest een andere router met re-honk de WNDR3700 kopen, dus deze keer heb ik besloten om te gaan met de Cisco. Ik heb deze router running voor ongeveer 30 dagen gehad, hoeven het af en toe opnieuw opstarten om mijn breedband te resetten. Dit is typisch en te verwachten.

Wat je niet verwacht, echter, is voor uw router oververhit raken en niet meer werken in een temperatuur gecontroleerde, goed geventileerde kelder tijdens het begin van november.

Er is een probleem met de E3000, en het is duidelijk voor iedereen die het gebruikt – de onderkant van het apparaat is zeer, zeer warm. En als dat gebeurt, de interne Ethernet-switch stopt met werken, en uw LAN- en WAN-verbindingen neerzetten.

Ik bleef tot ongeveer 04:00 de diagnose van dit probleem, en ik ben niet blij, en geen van beide moet iedereen die een Cisco Linksys product bezit. Als u de verschillende fora en ondersteuning boards die er zijn, evenals een aantal lange-evaluaties van deze router te lezen, dit is een bekend probleem met de E3000 en een aantal van de nieuwe “pannenkoek” form factor Cisco Linksys routers.

Wat is er aan de hand met de Linksys productlijn nu dat Cisco heeft overgenomen? Ik weet het niet, maar het is mij duidelijk dat met steeds veeleisende bandbreedte nodig in het huis, hebben hun SOHO producten zijn ontworpen en vervaardigd om constant te blijven en uit te voeren betrouwbaar. Ik zou vragen Cisco mensen consument precies wat de hel precies aan de hand is, maar het lijkt erop dat ze verlieten hun Twitter-account in juni 2009. Er is geen rekening @DigitalCribs die verondersteld werd hun oude te hebben vervangen. Sorry Cisco, dat is een FAIL.

De tussenoplossing voor mij lijkt te zijn aan de router geplaatst op een koele oppervlak te houden, en ik ben zelfs maar te overwegen een van die speciale laptop cooling pads om te proberen om de warmte gebouw verspreiden op de onderkant van het apparaat. Maar voor de rest van je overweegt een actuele Cisco SOHO netwerkproducten, wacht van mijn verhaal en kijk elders. Tot ik zie het bewijs dat ze hebben de betrouwbaarheid van deze producten steeg, ga ik terug naar Netgear gaan.

En met dat, ik laat je met één van mijn favoriete nummers uit de 70’s / 80’s band Foreigner, die vrij veel een samenvatting van mijn ervaring van gisteravond. Cisco, misschien moet je overwegen dit als collectieve volkslied Linksys’s.

Is uw SOHO-router “Hot Blooded? ‘ Praat terug en laat me weten.

[Poll id = “24”]

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport