Citrix snaps up virtualisatie opstarten Virtual

Citrix op woensdag aangekondigd dat het Virtual heeft verworven, een kleine virtualisatie startup waarvan de technologie kan worden gebruikt om na te bootsen Android of iOS-omgevingen op remote desktops. De financiƫle voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Citrix zegt dat het van plan is om de virtuele overname gebruiken om zijn ontwikkeling van enterprise mobility producten te versnellen. Virtual’s platform fungeert ook als een omgeving voor bug en app testen – een ander gebied waar Citrix zegt dat het van plan is om zich te concentreren op de toenemende beveiligingseisen in de zakelijke mobiliteit aan te pakken. Citrix zegt dat de capaciteit zal mobiele app-ontwikkelaars en ISV’s in staat te stellen meer geavanceerde en veilige applicaties te bouwen door hen te laten draaien op de apparaten die ze nodig hebben on-demand en in de cloud.

Virtual technologie team, samen met de oprichter en CEO Chris Wade, zal de overgang naar Citrix te maken.

Citrix pionier toegang op afstand, dus het was niet meer dan logisch voor ons om mee te gaan als ze blijven tot innovatie leiden in mobiele werkplekken “, zei Wade in een verklaring.” Bij het maken van de virtuele platform, hebben we gekeken naar hoe het anders zou kunnen worden gedaan. Deze filosofie past in de cultuur van Citrix altijd het verbeteren van manieren om mensen beter te werken, vanaf elke locatie.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Meer

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Citrix intro ShareConnect app voor iPad, Android-tablets, Citrix CloudStack blij met verhuizing naar Apache; Citrix gaat cloud-neutraal Workspace Services DaaS aanbod

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics