Deal Alert: Ontvang $ 100 korting op de 16GB HP TouchPad 5-7 August

Ik speelde met een webOS-aangedreven HP TouchPad bij Best Buy voor een tijdje en was niet zo onder de indruk van het. HP heeft nu een grote update voor het en van wat ik hoor het is wat ze moeten zijn begonnen met. Ik pakte een door middel van een Twitter-vriend, Amanda van Mobile onverpakt, die een nieuwe 16GB één gekocht op Craigslist voor slechts $ 325 en voor die prijs kon ik niet voorbij het op. Nou, het blijkt dat als je geïnteresseerd bent in een deal op de 16GB-model zijn kunt u één voor slechts $ 399,99 halen, bezoekt u de HP promo pagina, zoals beschreven over ten PreCentral.net.

Een prijs van $ 399,99 is wat HP en anderen moeten overwegen om te concurreren met de iPad en om mensen op zijn minst om hun apparaat te overwegen en het eens te proberen. HP officieel klopte de lancering prijs omlaag 50 $ deze week en dit 3-daagse weekend special stoten naar beneden nog eens $ 50. Ik begrijp ook dat er een Staples $ 100 tablet aanbod rondzweven waar je $ 100 zou kunnen krijgen van de 16GB of 32GB model. Iedereen die van plan om nu te halen een TouchPad deze verlaagde prijzen? Stay tuned voor mijn gedachten over de TouchPad volgende week.

UPDATE: U kunt ook pick-up een nieuwe 16GB HP TouchPad voor $ 379,99 plus $ 5 verzendkosten bij Woot.com vandaag, vrijdag 5 augustus. Lijkt HP is het maken van een belangrijke duw om deze in de handen van de mensen nu krijgen dat de firmware-update beschikbaar is.

Overklokken van de HP TouchPad krukken de snelheid; HP aanbieden van $ 50 “instant” kortingen op TouchPad tablet; HP TouchPad: Nog beter dan Honeycomb; Staples nieuwste deal snijdt $ 100 korting tabletten; Cool apps voor de HP TouchPad

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september