Dell introduceert nieuwe virtuele desktop portfolio catering op mobiele werknemers

Met de pc-industrie geconfronteerd met misschien wel de slechtste tijd in zijn geschiedenis, is Dell draaien veel van zijn inspanningen voor de zakelijke markt met meer back-end-oplossingen ter ondersteuning van de huidige trends.

Namelijk, deze twee trends zijn cloud en mobiel, die gaan hand in hand het grootste deel van de tijd deze dagen.

Unveiled temidden van Citrix Synergy in Anaheim deze week, Dell bevestigd dat de toevoegingen die specifiek zijn ontworpen om virtuele omgevingen op basis van Citrix XenDesktop en XenApp application delivery platforms te vullen.

Gericht op bedrijven met een groeiende mobiele arbeidskrachten, de pc-maker pochte dat deze nieuwe producten de kosten van VDI konden in tweeën gesneden, eraan toevoegend dat de portfolio omvat de eerste dual-core en quad-core thin clients virus immuun endpoint oplossingen aan te bieden.

Dell DVS Enterprise Active System 800: Breidt beheerfuncties van het Dell-Active System Manager van fysieke infrastructuren naar gevirtualiseerde infrastructuren en workloads. Nu beschikbaar voor Citrix XenDesktop 5.6 FP1 in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Ondersteuning voor XenDesktop 7 in Q2; Dell DVS Enterprise Integrated Storage:. Ondersteunt lokale opslag opties bedoeld om hardware kosten voor DVS Enterprise vanaf $ 400 teruggebracht tot minder dan $ 200 per gebruiker door het elimineren van de noodzaak om een ​​Storage Area Network aan te schaffen. Nu beschikbaar voor XenDesktop 5.6 FP1 in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Ondersteuning voor XenDesktop 7 in Q2; Dell Wyse Xenith Pro 2:. Dell’s eerste dual-core zero client voor unified communications en HD multimedia met schaalbare management voor maximaal 100.000 apparaten. . Beschikbaar aan het einde van juli 2013 wereldwijd voor $ 399; Dell Wyse D90Q7 en Z90Q7: Quad-core, fan-less, disk-less thin clients op basis van Windows Embedded ondersteunen van Citrix, Dell, Microsoft en VMware virtuele omgevingen. Ook schaalbaar aan het management ondersteuning voor maximaal 100.000 apparaten. Beschikbaar begin juli 2013 in de VS en Europa.

Hier is een overzicht op elk van de nieuwe producten samen met hun geplande release data

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar