Dell verkoopt Nokia-telefoons – slecht nieuws voor vervoerders

Stefan aan IntoMobile punten om nieuwe aanbiedingen op de website van Dell toont ontgrendeld Nokia handsets. Dit is een big deal. Een van de struikelblokken Nokia (en andere high-end handset fabrikanten) geconfronteerd wordt steeds distributie voor deze apparaten in het bedrijf winkels die worden aangedreven door AT & T en T-Mobile (de twee grootste GSM carriers hier in de VS). Ik schat altijd de blik op de gezichten van de jonge mensen die werkzaam zijn in de lokale T-Mobile winkel als ik loop in met een nieuwe unlocked Nokia handheld multimedia computer. Korte maar aangenaam rockster-status.

Stefan (die nu bloggen op IntoMobile, die “met pensioen” zijn Ring Nokia blog) is altijd een zeer eigenwijze stem op de carrier-fabrikant symbiose en in het bericht van vandaag schrijft geweest

Dit is de eerste stap op weg naar de vernietiging van de exploitant het monopolie op apparaten. Als Dell of Nokia of iemand voor die kwestie begonnen met het opleiden van de Amerikanen dat als je een T-Mobile of AT & T klant kunt u een GSM-apparaat dat u wilt gebruiken, de mobiele hardware ecosysteem zou boom. Ik ben moe van mensen vragen wat de telefoon ze hebben en horen “Sprint.” Ik ben moe van mensen vragen me wanneer de Nokia N95 verkrijgbaar bij AT & T zal zijn.

We hebben het over de hoge kant van de lijn hier. De N95, N80, en smaken van de E61 zijn allemaal vermeld op de site van Dell.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties