Fire and Rescue NSW inkten cloud deal met IBM

Fire and Rescue New South Wales (FRNSW) heeft een “miljoenen dollars” vijfjarige overeenkomst met IBM, die zijn bedrijfskritische workloads dat 100.000 medewerkers en vrijwilligers in vijf agentschappen in NSW ingezet om IBM Cloud ondersteunen zullen zien ondertekend.

Tot nu toe heeft de organisatie gehost al haar bedrijfskritische workloads in-house in twee datacenters. Maar onder de nieuwe voorwaarden van de overeenkomst zal IBM ontwerpen, bouwen, en uitvoeren van de as-a-service platform, alsmede het beheer van de migratie van FRNSW zakelijke workloads, met inbegrip van de hulpdiensten SAP-systeem, Oracle RAC, en de geospatiale informatie de IBM cloud-infrastructuur op basis van datacenter van de NSW regering.

Fire and Rescue NSW chief information officer Richard Host zei dat gegeven FrSw is een van de belangrijkste instanties die betrokken zijn bij de respons fase noodsituatie of ramp gebeurtenissen in NSW, is het noodzakelijk dat systemen en applicaties van de organisatie zijn betrouwbaar, schaalbaar en flexibel.

We begrijpen geschaalde efficiëntie hefboomwerking off van iemand anders, zullen we meer bang for buck te krijgen. Onze algemene trend is om externe organisaties waar we kunnen, zodat we de beste waar krijgt voor je geld, uiteraard voor de overheid en de burgers te benutten.

Wat we niet willen doen [was] het zelfde oude ding en uit te gaan en koop een ander emmer belasting van hardware, en dan een heleboel mensen te beheren die in een vrij complexe omgeving. We – zijnde een hulpdiensten – noodzaak om zeer sterke 24/7 support hebben, en zonder een gematigd-size team hier, kan het heel moeilijk zijn soms om die uren te dekken.

Host voegde eraan toe dat het andere deel van de Fire and Rescue NSW bedrijfsleven, de triple nul noodsystemen, zal niet bewegen over naar IBM Cloud in dit stadium, en on-premises blijft, want het is geïntegreerd met de radio en de stem, die zou worden ” vrij ingewikkeld “te bewegen.

Als gevolg van de migratie, zal FRNSW één van de eerste NSW overheidsinstanties zijn om zijn bedrijf te transformeren tot een ‘as a service’ model, de NSW overheid aanpakken; datacenter hervorming initiatief, dat zich richt op het consolideren van 130 overheid datacenters in twee mega- datacenters, en een, geheel-of-government ICT-strategie, gericht op een betere dienstverlening te rijden in de staat.

Host bleek ook dat de organisatie werkt met leidingsystemen de snelheid van de netwerken te verbeteren door het installeren van een vezel ring rond zijn metropolitan locaties. Dit betekent dat door de volgende maand, zal een 10 GB fiber ring bestaan ​​tussen de belangrijkste kantoren en lopen 100 keer sneller, volgens Host.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

“Het goede nieuws is dat het iets minder dan wat we eerder moesten betalen, maar we krijgen 100 keer verbetering, dat is fenomenaal. We hebben meer dan verdubbeld onze internet bandbreedte voor dezelfde prijs, en dan op onze andere net, om al onze brandweerkazernes, we besparen 75 procent, “zei hij.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie