Google brengt hoorbare verkeersinformatie naar de iPhone gebruikers van Google Maps

(Google); Sinds ik begonnen met het dragen van mijn Apple Watch regelmatig, heb ik geprobeerd aan de stok met Apple Maps op mijn iPhone 6s Plus. Toch blijf ik terug naar mijn persoonlijke standaard navigatie-service, Google Maps te gaan, en Google blijft waardoor het moeilijker om te vertrekken.

Alle drie van deze telefoons zijn uitstekend en zijn lager geprijsd dan een vergelijkbare iPhone 6s of 6s Plus.

Terwijl de mensen over het algemeen gebruik maken van de binnenvaart op de smartphones om nieuwe bestemmingen te bereiken, is er ook de waarde in het gebruik van de smartphone navigatie voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. Vandaag de dag, Google uitgerold een update voor iOS die gesproken verkeersinformatie die u op de hoogte van een back-up van het verkeer, de aanleg van wegen, ongevallen, en meer toegevoegde.

Ik heb nog niet de kans gehad om het testen van de functionaliteit, maar de screenshot Google verstrekt ziet er handig voor forenzen. Ik woon en werk in de omgeving van Seattle, waar het verkeer is verschrikkelijk, zelfs in het weekend, dus stel ik zal het testen van deze functionaliteit uit zeer binnenkort.

Naast de gesproken verkeersinformatie, de update notes verklaren dat bug fixes en de mogelijkheid om nieuwe en ontbrekende bedrijven toe te voegen uit de zijbalk zijn inbegrepen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Laatste beoordeling

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar