Google bungelt gratis 1TB Drive-opslagruimte als lokmiddel voor meer Google Maps beoordelingen

Recensies van lokale gidsen zijn ontworpen om Google Maps te concurreren in het restaurant aanbeveling business,. Google, Google is het aanbieden van een gratis upgrade naar 1TB Drive opslag en andere prikkels voor gebruikers van Google Maps die zich heeft aangemeld als lokale gidsen reviewers en maken veelvuldig bijdragen .

Het web reus lanceerde eerder dit jaar Lokale gidsen op rivalen in het restaurant en op aanbeveling over te nemen. De voordelen van Google zijn ontworpen om hoge-kwaliteit reviews van de bedrijven aan te moedigen en te verrijken Google Maps met meer lokale reviews.

Tot op heden zijn lokale gidsen reviewer vervroegde toegang tot producten inbegrepen, nodigt uit tot speciale evenementen, en badges en pictogrammen op het profiel van de recensent, maar geen prikkels met een contante waarde.

Google Maps krijgt een kortingsbonnen en aanbiedingen infuus in een beweging die steeds handig als draagbare technologie versnelt zal worden.

Dat verandert met de introductie van een nieuwe vijf-tier systeem, dat onder zijn prikkels bevat een gratis upgrade naar 1 TB opslagruimte op Google Drive.

De vijf niveaus zijn bedoeld om het niveau van de gids van de activiteit door middel van bijdragen en beoordelingen weerspiegelen. Een maximum van vijf punten kunnen worden verdiend op elke locatie, met één punt voor elk een foto, overzicht, voegde plaats, bewerken en antwoord op een vraag.

In het nieuwe systeem, gidsen met minder dan vijf punten op niveau 1 en kan exclusieve wedstrijden in te voeren, bijvoorbeeld voor Google apparaten.

Gidsen die niveau 2 hebben bereikt, hebben meer dan vijf punten en kan vroegtijdige toegang tot Google-producten en functies te krijgen, evenals hun eigen bijeenkomsten op de lokale gidsen agenda te promoten.

Niveau 3, voor gidsen met meer dan 50 punten, is alles over de status in de lokale gidsen gemeenschap en betekent dat ze worden weergegeven in de Google Maps-app met een officiële gids badge en community kanalen kunnen modereren.

Maar de prijs die het meest aantrekkelijk zou kunnen zijn is voor gidsen die meer verdienen dan 200 punten naar niveau 4, die recht geeft op een 1TB upgrade naar hun Google Drive-opslag-account te bereiken. Voor $ 9,99 per maand, kan dit de moeite waard de 40 locatie beoordelingen die nodig is om dat niveau te bereiken.

Tot slot leidt met 500 of meer punten te verdienen status van ‘Google insider’ en krijgt om nieuwe producten te testen voordat ze worden vrijgegeven voor het publiek en de mogelijkheid om de lokale gidsen top bij te wonen.

Gebruikers kunnen een momentopname van hun eigen bijdrage te krijgen en hoeveel mensen hebben ze bekeken via een nieuw tabblad bijdragen in de nieuwste versie van Google Maps voor de iPhone en Android-apparaten.

Een voorbeeld van de eerste producten die lokale gidsen kunnen verwachten was Google’s nieuwste trial van Tablescape, een technologie voor het maken van betere voeding shots. Google stilgelegd een vroege proef van Tablescape maar opnieuw het als een Maps-functie voor lokale gidsen.

Google Maps

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Google Maps Engine kon rustig zijn tot stilstand komen binnenkort, Offline search en navigatie komt op Google Maps voor mobiel, Google brengt hoorbare verkeersinformatie naar de iPhone gebruikers van Google Maps

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test