Google Maps voor iOS overtroffen 10 miljoen downloads in minder dan 48 uur

Het is officieel: Google Maps voor iOS is een enorme hit.

Jeff Huber, senior vice president van koophandel en lokale bij Google, onthuld op zijn Google+ pag e maandag dat de nieuwe mapping app ervaren meer dan 10 miljoen downloads in minder dan 48 uur.

We zijn enthousiast voor de positieve ontvangst van Google Maps voor de iPhone in de hele wereld, “Huber voortgezet.” Proficiat aan de Maps-team op de erkenning van de passie en harde werk dat zij erin gegoten, voor deze versie en in de afgelopen 7+ jaar.

, Google Maps voor iOS bericht: Wat Google eigenlijk bedoelde te zeggen

Google Maps voor de iPhone, iPod touch en iPad debuteerde eind vorig woensdag.

De lancering van de app volgt de vuurstorm afgelopen najaar rond; belegerde inspanningen van Apple, om zijn eigen kaart brengen platform vrij te maken;. Klachten varieerden; van onjuiste richtingen volledig onjuiste locaties in totaal.

Apple CEO Tim Cook, verontschuldigde zich voor de problemen, toe te geven dat de Cupertino, Californië gevestigde bedrijf, viel kort, met de nieuwe mapping platform in iOS 6.

De iPhone-maker opgevolgd door te wijzen op alternatieve mapping apps in de App Store, en het was slechts een kwestie van tijd voordat Google hameren op zijn eigen.

Voor iOS-gebruikers die nog niet de app hebben, maar wilt downloaden, Google Maps voor iOS is gratis verkrijgbaar bij iTunes nu.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer