Hier ziet u hoe het leven van Windows XP voor onbepaalde tijd te verlengen

[UPDATE: Ga naar mijn Frugalnetworker.com blog naar een podcast met 2X Sales Director Scott Sims die gegevens en kenmerken van de 2XLifeCycle Plus product bespreekt om te luisteren]

Ik weet dat je van XP en ik weet dat je moe van wringen je handen elke keer dat Microsoft een nieuwe versie van het besturingssysteem, de wetenschap dat u op het punt om een ​​bundel te besteden aan upgrades en nieuwe licenties bent bent.

Nou, dankzij de briljante geesten op 2X Software, dezelfde mensen die je toepassing en desktopvirtualisatie te brengen tegen een fractie van de kosten van een Citrix-gebaseerde oplossing, nu geef je de 2xLifeCyclePlus vervanging shell voor Windows XP. Deze gratis download kunt u uw XP-systeem voor onbepaalde tijd-of zeker blijven totdat Microsoft biedt u een besturingssysteem dat u bereid bent om te leven met weer bent.

U kunt de 2xLifeCyclePlus product te downloaden en te installeren op de top van uw huidige Windows XP. 2X heeft een 32-bits en een 64-bit versie beschikbaar.

Zet uw Windows XP-pc’s in veilige, kosteneffectieve werkstations.

De schelp vervanging is echt voor beheerders gebruiken om setup desktop-omgevingen voor de gebruikers, zodat zij al hun applicaties via gepubliceerde toepassingen een 2X Application Server toegang. U kunt ook lokale applicaties in de schelp vervangende milieu te publiceren.

Na de installatie van uw systeem herstart in de nieuwe shell zoals weergegeven in figuur 1. Ik heb opstelling twee lokale toepassingen op deze Windows XP virtuele machine voor demonstratiedoeleinden. Uw initiële omgeving zal leeg zijn en je krijgt een prompt die vraagt ​​of u wilt Beheerder-modus in te voeren voor het instellen toepassingen of verbindingen (2X Application Servers) te zien.

Wanneer u besluit om Beheerder-modus in te voeren, zijn er twee manieren om het te doen. De eerste is de eerste installatie. De tweede is niet zo duidelijk. U komt binnen Admin Mode on demand door rechts te klikken op het pictogram 2X in het systeemvak op het XP-systeem. Zie afbeelding 2.

De initiële Admin wachtwoord is: 2xPa $$ w0rd en je moet zodra uw systeem is opgezet zodat gebruikers geen wijzigingen in hun omgeving, met inbegrip van het verwijderen van de 2xLifeCyclePlus shell kan veranderen.

Als u 2X’s Application Server hebt gebruikt, dan bent u gebruikt om het publiceren apps.

Om een ​​app of het inrichten van een verbinding is gepubliceerd, voert Beheerder-modus, klikt u op Bestand op het menu, en selecteer Nieuwe verbinding toevoegen of toevoegen Application.

Als u een nieuwe toepassing toe te voegen, de naam van de applicatie (Alias) en zorgen voor het volledige pad naar het uitvoerbare bestand. De executable kan een lokaal pad, een UNC-pad of een toegewezen station pad zijn. Zorg voor elke command line argumenten en klik op OK om te voltooien. U kunt dan testen uw gepubliceerde apps door ze te dubbelklikken op net zoals u zou een icoon.

Voor nieuwe verbindingen, wordt u gevraagd om een ​​nieuwe 2X ApplicationServer XG beveiligde zakelijke relatie, een 2X SecureRemoteDesktop, of een standaard RDP snelkoppeling toe te voegen. Selecteer degene die je wilt en klik op OK om verder te gaan. Voer de informatie over de verbinding, met inbegrip van de geloofsbrieven en andere opties, en klik op OK om te voltooien.

Dat is alles wat er is.

Wanneer u klaar bent het opzetten van de omgeving van de gebruiker, terug te schakelen naar User Mode en gebruik maken van uw XP-systeem op wil.

Hoe het werkt

10 dingen om te overwegen als u weg van Windows Server 2003 te verplaatsen, Windows XP, het einde is nabij. Survey zegt: Het is tijd om afscheid te nemen; Intel’s Q1:? Gevoed door ondergang XP, corporate vraag naar pc, Tijd voor Mac-gebruikers om Windows XP sloot?

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Er is geen vangst, maar er is een beetje van de opmerkelijke informatie die u moet weten. Elk systeem dat de 2xLifeCyclePlus shell gebruikt moet nog steeds gebruik maken van anti-virus software en het moet worden ingesteld op AutoUpdate zodat er nooit een virus bedreiging voor uw systeem.

Vergeet niet dat als u gepubliceerd apps gebruiken, zij ontvangen beveiligingsupdates van de server, zodat niemand zijn nodig voor het lokale systeem. Het 2XLifeCyclePlus product kunt u “zet uw Windows XP-pc’s in veilige, kosteneffectieve werkstations en leveren virtuele desktops en applicaties vanuit een centrale locatie, een continue beschikbaarheid en resource-based load balancing”.

De 2XLifeCyclePlus vervanging shell kunt u doorgaan met uw Windows XP-systemen veilig te gebruiken zonder de noodzaak voor Microsoft patches, service packs en security fixes.

Met Windows XP het invoeren van de laatste paar weken van de officiële steun, Microsoft executive Jay Paulus geeft zijn visie op de OS en legt uit waarom is het hoog tijd om te verhuizen.

Het publiceren van een aanvraag of een verbinding

Is er een catch?

U kunt uw werkstation beveiliging te verbeteren met behulp van deze vervanging van shell en het gebruik van gepubliceerde apps die de hoogte blijven van de bron systemen die ze dienen om uw desktops. En als er een applicatie die absoluut moet uitvoeren vanaf het lokale systeem, kunt u ook de lokale apps publiceren op het bureaublad.

Administrators houden van de vergrendelde bureaubladen die de 2XLifeCyclePlus vervangende shell biedt. De gebruiker kan er niet aan ontsnappen of te omzeilen het op geen enkele manier. Om toegang te krijgen tot het systeem functie, kan een beheerder lokaal inloggen op een systeem of verbinding op afstand via RDP op poort 50005 om in te loggen met behulp van het product Admin Mode geloofsbrieven. Deze externe toegang maakt het gemakkelijker een groot aantal XP-systemen of degenen die geografisch op afstand van de beheerder te handhaven.

Heeft u geprobeerd de nieuwe 2XLifeCyclePlus vervangende shell voor Windows XP? Wat denk je van veilig en veilig verlenging van de levensduur van uw Windows XP-pc’s voor onbepaalde tijd?

Waarom 2XLifeCyclePlus gebruiken?

 verhalen

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset