Hoe zal Windows 8 tablets tarief tegen Amazon’s Kindle Fire?

Bijna elke analyse heb ik vandaag gelezen over de zojuist aangekondigd Kindle Fire tablet van Amazon putten de Kindle Fire tegen de iPad en diverse Android-tablets.

Hoewel Windows 8 tablets zijn nog steeds mogelijk een jaar uit de buurt van de scheepvaart, Microsoft moet worden meegewogen in ook hier ..

Zullen potentiële nieuwe tablet kopers willen dit?

Deze?

Of dit?

Het is duidelijk dat het kopen van keuzes niet volledig gebaseerd op slechts één factor. Het is niet alleen de user interface die is het ultieme differentiator. Prijs, apps, het gebruik van de plannen, apparaat gewicht, levensduur van de batterij, de algehele look and feel en nog veel meer factoren van belang, ook. En we niet genoeg weten over Windows 8 – buiten de gebruikersinterface en legacy-app ondersteuning plannen – om echt te evalueren ten opzichte van de huidige en komende competitie.

Voor mij, draagbaarheid is misschien wel mijn nummer 1 evaluatiecriteria voor tablets. Wat maakt een tablet draagbare (of niet)? Een eenvoudig mee te nemen form factor, uitstekend (8-uur-plus) levensduur van de batterij, waardoor het niet nodig om extra accu’s en netsnoeren, en snel opstarten / stilleggen, zodat ik dragen om direct te starten of te beëindigen met behulp van de apparaat. Dat is waarom ik een iPad vorig jaar kocht, kon ik niet een Windows-pc in tablet form factor dat aan deze eisen voldaan te vinden. Als de Amazon Kindle toen was geweest, ik zeker zou hebben geoordeeld – en eventueel kocht het – in plaats van mijn iPad.

De Samsung prototype tabletten Microsoft gaf Build aanwezigen waren niet erg draagbaar in vergelijking met de 7-inch-scherm, 14,6 ounce Kindle Fire. Er zijn aanwijzingen dat Intel-gebaseerde pc-leveranciers zijn (eindelijk) het verkrijgen van de boodschap die ons zelfs pc-gebruikers de voorkeur dun en licht apparatuur. En hoewel we nog moeten leren rijden testen ARM-gebaseerde Windows 8 tablets, dun en licht is hun typische visitekaartje geweest.

Microsoft’s Windows-team is niet van plan om zich met spoed naar de markt met Windows 8, ongeacht welke andere leveranciers in te voeren en tegen welke prijs. Ik denk niet dat Microsoft’s te laat komen met een echte iPad en Kindle Fire concurrent is een onmogelijke te overwinnen hindernis. En de $ 200 prijskaartje van de Kindle Fire is niet een deal breaker, zoals Microsoft kan subsidiëren met het beste van hen.

Ik denk dat de Kindle Fire maakt het nog noodzakelijk dat Microsoft heeft een sterke cloud verhaal te vertellen met Windows 8. We weten heel weinig over de strategie van de Softies ‘hier, buiten het feit dat de gebruikers kunnen inloggen op Windows 8 met behulp van hun Windows Live ID’s en synchroniseren van hun instellingen en gegevens over Windows 8 pc’s op deze manier. SkyDrive is Microsoft’s wildcard haar e en het Windows Live-team heeft slechts een paar heel korte glimpen over haar plannen gedeeld voor het inschakelen van Windows 8-gebruikers om te profiteren van Microsoft’s rijden in de cloud. (Onbeperkt SkyDrive opslag van foto’s en documenten zou een goed begin zijn.)

Wat doen Windows 8 tablets moeten leveren concurrerende tegen toekomstige iPads en Amazon tablets te blijven, naar uw mening? Ik vraag me af of Microsoft kunnen / moeten een minder geschikte tablet (op basis van de Windows-kern die niet legacy app ondersteuning biedt, misschien) af te weren zijn rivalen aan de lage kant …. Thoughts introduceren?

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare