HP al het testen van Windows 8 op TouchPads

Nu dat HP’s nieuwe CEO Meg Whitman heeft zich ge├źngageerd om het behoud van zijn pc-divisie, verslag FoxNews.com’s van begin vorige week dat het bedrijf Windows 8 momenteel is het testen op het touchpad maakt veel meer zin.

Hoewel HP-medewerkers zeggen dat ze alleen maar doen ‘proof-of-concept werk “door het installeren van de Windows 8 Developer release op de nu uitgestorven hardware, althans ze zijn het verkennen van wat de volgende TouchPad eruit zou kunnen zien. Volgens Whitman, heeft ze niet besloten wat te doen met webOS alleen nog maar gezien het feit dat Richard Kerris, de voormalige vice-president van Worldwide Developer Relations, net vorige week af te sluiten, lijkt het OS ‘dagen geteld.

Terwijl ik de logica voor HP tablets (en de hele familie van PC-producten) om Windows 8 te ondersteunen begrijpen (omdat het een big deal als het wordt losgelaten zal zijn), een deel van mij bang voor de next-gen TouchPad zal missen dat speciale saus – webOS – dat hielp zijn voorganger onderscheiden van concurrenten in de eerste plaats. Zelfs Whitman erkend te gaan Win 8 zal niet redden HP afgelopen vrijdag

We verwachten dat HP om te concurreren in de tablet ruimte met Win 8 apparaten. Deze strategie is niet uniek, noch gedifferentieerde en te laat (iOS en Android ecosystemen / concurrenten een multi-jaar lood). Wij geloven dat HP’s Win 8 apparaten zal moeilijk concurreren op zowel de kosten en de gebruikerservaring oogpunt hebben.

In dit tempo, misschien HP moet overwegen dual-booten van Windows 8 en webOS toekomstbestendig zijn product zonder te vervreemden haar Palm / webOS fans. Bonuspunten als het bedrijf zou een dergelijke update beschikbaar is voor de bestaande eerste-gen TouchPad eigenaren te maken.

Alle verzoeken op wat de volgende TouchPad zou moeten zijn?

[, FoxNews.com, Engadget]

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HP behoudt zijn pc-activiteiten: Prijs oorlog, afbrokkelende winstmarges volgende; HP maken van een andere run op tablets met Windows 8; Kon HP brengen WebOS terug?

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september