Kan Intel worden behandeld uit het Windows 8 tablet fun?

Hoeveel zal de consument betalen voor een voor een Windows 8 tablet? Nou, de huidige gerucht de ronde doen is dat je kijken naar het betalen van een minimum van $ 100 premie voor een dergelijk apparaat op de prijs van een iPad 3.

Het probleem, volgens zowel DigiTimes en mijn bronnen binnen de industrie is dat zowel Microsoft en Intel zijn niet bereid om hun vraagprijs te laten vallen voor software en hardware, en dat dit de consument op de hoogte van Windows 8 tablets en in de armen van de iPad zou kunnen duwen.

Dit uit DigiTimes

Zoals voor Intel en Microsoft, de bronnen wees erop dat Intel en Microsoft ook worstelen want als Microsoft daalt de Windows 8 en Intel daalt de Clover Trail-W prijzen, hoewel de strategie zou kunnen helpen bij het verhogen Wintel-based tablet PC’s marktaandeel, het kon ook ernstig beschadigen prijsvorming in de pc-markt en het terugdringen van hun bruto marge prestaties.

Goedkope Windows 8 tablets zullen worden ARM aangedreven. Ongetwijfeld. Ik zie ze ergens geprijsd rond de iPad merk, niet waarschijnlijk goedkoper,. Intel-powered Windows 8 tablets zal commando een premium prijs. Ik verwacht niet dat deze aan een goedkoper dan rond $ 750 zijn;. Een vlieg in de zalf zou zijn als Apple de prijs van de iPad te snijden of voortgezet om de iPad 2 te bieden voor een langere periode tegen een lagere prijs. Dit soort beweging kon Windows 8 tablets doden voordat ze zelfs de deur uit.

Nu, dit kon krijgen interessant. Waarom? Want terwijl je niet kunt hebben een Windows 8 tablet zonder Microsoft, hoeft u niet per se nodig om Intel uit te nodigen voor het feest. Hardware OEM’s kon dumpen Intel en in plaats daarvan kiezen voor een ARM-oplossing van de wil van NVIDIA, Qualcomm en Texas Instruments.

Goed voor Microsoft, omdat Microsoft verkoopt een Windows 8-licentie.

Goed voor de consument, omdat ARM hardware goedkoper dan Intel hardware zou zijn.

Slecht voor Intel, omdat het bedrijf zou zien zelf wordt behandeld uit van een nieuw en spannend spel.

Hier is hoe ik zie de dingen uit te spelen

Dus, wat denk je? Hoeveel zou u betalen voor een Windows 8 tablet, en je zou blij zijn gaat het kiezen van een ARM-systeem in de loop van Intel?

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september