Prachtige nieuwe weer app: Weathertron

Een goede weer app is essentieel op een iPhone, omdat, nou ja, iedereen moet het weer leren kennen. Na Mail (en waarschijnlijk berichten), het weer is de volgende op mijn lijst van must-check iPhone-apps, gevolgd door online bankieren en dan waarschijnlijk sociale netwerken.

Het probleem is dat er zo veel van hen.

Terwijl Yahoo weer is misschien wel de beste all-around weer app, heb ik ook Dark Sky gebruiken (voor de push-notificaties) en radarscherm (die de beste radar heeft), en dan is er Windscape (die gewoon ziet er cool).

Echter, mijn nieuwe favoriet weer app is Weathertron ($ 0,99, App Store), dat is precies de juiste balans van schoonheid en functionaliteit. Weathertron werd gebouwd op de API van Dark Sky en Forecast.io door een paar zelfbenoemde datavisualisatie nerds. Het maakt gebruik van 16 verschillende weersomstandigheden bronnen (de meeste apps te gebruiken) aan en vervolgens statistisch aggregaten en weegt de gegevens voor een betere nauwkeurigheid. Maar het is de prachtige UI die u dan zal winnen.

Verbazingwekkend, het is HTML, CSS en JavaScript onder de dekens.

Weathertron is prachtig, en organiseert de meest relevante gegevens over het weer op twee beknopte vandaag en morgen schermen die je vegen tussen.

Mijn favoriet is de prognose scherm (zie hieronder), die de zeven-daagse weersverwachting visualiseert in een reeks minimalistische, schone bars die de hoge en lage temperatuur, samenvatting pictogram en een beknopte verhaal voor de komende week, dat Jony Ive trots op zou tonen .

Het is een geweldige eerste versie, maar ontbreekt momenteel radars en meerdere locatie-ondersteuning. Maar ik heb een map vol weer apps voor die gekregen.

Hier is een demo video

Wat is je favoriete weer app dezer dagen?

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten