Chip-bedrijven ter ondersteuning van Symbian OS

Symbian, welke besturingssystemen maakt voor draadloze telefoons, op woensdag aangekondigd dat zes nieuwe halfgeleider-industrie haar OS zal ondersteunen. Agilent Technologies, Epson, Parthus, Philips Semiconductors, Samsung en STMicroelectronics zal toetreden ARM, Intel, Motorola, Qualcomm en Texas Instruments in de integratie van de Symbian OS met hun chips die een ARM-kern, een technologie die chip prestaties verhoogt gebruiken. De verhuizing, aangekondigd op een conferentie in Cannes, Frankrijk, wordt verwacht dat de tijd die nodig is om mobiele telefoons te ontwikkelen en krijgen ze te markt te verminderen.

Symbian nieuws volgt op soortgelijke aankondigingen van Microsoft op dinsdag. Symbian is een onafhankelijk bedrijf in handen van Ericsson, Nokia, Panasonic, Motorola, Psion en Sony Ericsson. Ericsson, Nokia en Psion zijn al scheepvaart apparaten met behulp van het Symbian OS. –Richard Shim, Speciaal voor de website Nieuws

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons