Een kleine Microsoft Windows 8.1 Update 2 nog steeds op de tap voor 12 augustus

Zoals mijn bronnen zeggen al enige tijd, is Microsoft van plan om te leveren, een tweede update voor Windows 8.1 op 12 augustus, deze maand Patch Tuesday.

En, nogmaals, als die dezelfde bronnen hebben gezegd, Microsoft zal niet het maken van een big deal uit deze volgende update.

Update 2, waaraan Microsoft zal worden verwezen als de “Update augustus,” zal niet verplicht zijn, in tegenstelling tot de eerste Windows 8.1-update. Het zal ook niet cumulatief zijn. Het zal worden geduwd als gewoon een maandelijkse update voor Windows 8.1. Het omvat een aantal relatief kleine wijzigingen in het ontwerp, ik hoor, maar niets groot, feature-wise.

Microsoft’s oorspronkelijke plan was om deze update te maken een veel grotere en belangrijkere release. Het Windows-team was oorspronkelijk gericht op de nieuwe “mini” maken Start Menu onderdeel van deze tweede bijwerking, maar gesloopt dat een paar maanden van plan geleden, de beslissing in plaats daarvan, maken de nieuwe Start-menu een functie van Windows “Threshold;. Threshold, waarschijnlijk Windows 9 te heten, is nog steeds klinken als een Spring 2015 leverbaar.

Van wat mijn bronnen zeggen, Microsoft is het onwaarschijnlijk dat een derde-update te leveren aan Windows 8.1 later dit najaar. Er zijn mensen die geloven dat het bedrijf kan ervoor kiezen om nog een update voor Windows 8.1, dat een aantal nieuwe functies, misschien dit najaar zou onder meer te leveren. (Het idee om dit te doen zou zijn om een ​​vast te stellen;. “Servicability” cadans patroon)

Maar anderen zeiden de besturingssystemen team leunt in de richting van zetten al het hout achter de Windows 9 pijl, terwijl ze blijven kleine maandelijkse updates en fixes te leveren aan Windows 8.1 totdat Windows 9 / Threshold komt.

Microsoft ambtenaren zijn nog steeds niet in het openbaar over Threshold / Windows 9. Er gaan geruchten Microsoft is van plan om Windows XP, Windows Vista en Windows 7-gebruikers een soort deal bieden -; misschien zelfs een gratis upgrade naar Windows 9, – om te krijgen ze om te verhuizen naar de nieuwste Windows-versie zodra het volgend jaar.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset