Het inzetten van tablets op de werkvloer: niet af te schrijven van de pen

De tablet is verankerd in miljoenen huishoudens en is nu verhuizen naar de werkplek. Het begon met arbeiders hen te brengen in op hun eigen en nu bedrijven beginnen in te zetten voor de werknemers. Tabletten hebben voordelen ten opzichte van andere computerapparatuur, met inbegrip van de pen optie die zelden door degenen die hen het inzetten wordt genoemd.

Digitale pennen gaan goed samen met leien, op zijn minst dat ze een nieuwe dimensie toe te voegen aan de andere voordelen van de tablet. Met behulp van een pen met een tablet is net zo natuurlijk als het gebruik van een pen met papier, maar houdt alles digitaal met alle voordelen die komen met dat.

Terwijl pen gebruik niet voor ieder bedrijf, het is een vergissing om over het hoofd gezien ze voor tablet-implementaties. Pen opties zijn beschikbaar voor alle drie de tablet platforms die het overwegen waard maakt niet uit wat tabletten worden ingezet.

Er zijn tal van derden pennen voor de iPad, van eenvoudige capacitieve modellen met grote, sponsachtige tips om anderen met het schrijven van tips zoals standaard pennen. Als Android-tablets zijn te worden opgenomen, Samsung Galaxy Note leien hebben pennen geïntegreerd in hun ontwerp. Windows 8.1 heeft pen steun in elk facet van de werking en het meest zinvol voor tablet-programma’s in de onderneming.

Het draait allemaal om opties

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

Waarom zouden IT-afdelingen overwegen om pen ondersteuning met tabletten? Heel eenvoudig, het is een ander facet van het tablet gebruikt die door de werknemers en het bedrijf kan worden ingezet in heilzame manieren. De meeste werknemers hebben waarschijnlijk geen gebruik gemaakt van een pen met een tablet, maar met de blootstelling aan de voordelen die zij kunnen opwarmen tot het gebruik ervan op korte termijn.

Een van de basisfuncties een pen opent, is dat van het maken van aantekeningen in inkt. Als je denkt aan het nemen van handgeschreven notities je waarschijnlijk denken van de leidinggevenden in de directiekamer gekrabbel op het scherm. Met tabletten zo zuinig als ze ooit ben geweest, moet dat imago uit te breiden tot medewerkers op alle niveaus.

Degenen die verantwoordelijk is voor het inzetten van tabletten moeten de voordelen van digitale handgeschreven notities hebben over zowel getypte aantekeningen en traditionele papieren notities te begrijpen. Allereerst de mogelijkheid om digitale handgeschreven notities zoeken is krachtig. Aantekeningen niet te worden omgezet naar digitale tekst kan de inkt direct worden gezocht. Dat betekent dat u altijd de benodigde informatie in een handomdraai te vinden. Probeer dat maar eens met die stapels papier notitieblokken.

Even belangrijk, handgeschreven notities kan automatisch een back-up van de belangrijkste cloud-storage-diensten. Niet meer te verliezen die belangrijk stuk papier. Met alle medewerkers notities in de cloud betekent dat ze niet verloren wanneer de werknemer het bedrijf verlaat. Alle project noten worden ongeacht wat er gebeurt in het personeelsbestand opgeslagen.

Peninvoer kan nuttig zijn voor een hoop werk functies zijn. Dit geldt voor elke taak die tablet gebruik gepaard gaat tijdens een wandeling rond een bouwterrein. Warehouse functies komt te letten in dit verband. Werknemers die betrokken zijn bij het nemen van de inventaris kan ook de pen gebruiken om dingen makkelijker te maken. Er zijn vele situaties in de onderneming waar het gebruik van een pen is zeer verstandig.

Dat wil niet zeggen dat een pen is altijd beter dan het gebruik van een toetsenbord met een tablet. Soms met behulp van een tablet door touch is de beste manier om te gaan.

HP Envy x2 revisited 45 dagen in; HP Envy x2 quick take: Goede laptop en een grote tablet; HP Envy x2 voor $ 525: Ik had er een te kopen tegen die prijs; Asus Transformer Book T100: Een week in; Asus Transformer Book T100: First indrukken; Asus Transformer T100 is mijn naam roepen; Asus Transformer Prime: Perfect voor zakenreizen (review), Wat ik wil: Asus Transformer Prime met Windows 8

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Het is het overwegen waard de opties bij het plan om tabletten in de onderneming te implementeren. Dit omvat zodat werknemers aan de pen te gebruiken wanneer het het meest zinvol. Om de mogelijkheid te negeren kan niet in het beste belang van uw bedrijf.

Die gedachte speelt om een ​​tablet te werken in BYOD situaties moeten denken over de pen, ook. Het strekt zich uit wat kan worden gedaan met de tablet, dus waarom jezelf beperken?

Extra tablet dekking

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test