How Are You Marketing MPS?

Een beproefde marketing techniek is om het onderwijs te gebruiken om klanten en prospects te schakelen. En dat is precies wat Imagetec, een Chicago kantoorapparatuur en MPS dienstenbedrijf deden toen ze een artikel PitchEngine.com getiteld gepubliceerd “selecteren van de juiste Managed Print Services Provider.” Het is een goed boek en een goede marketing, ook. Imagetec is zeer subtiel in zijn zelfpromotie en meestal gewoon passeert langs u nuttige informatie over de MPS nieuwkomer.

De Managed Print Services-industrie groeit snel met bedrijven zowel grote als kleine krijgen op een stuk van de taart. In de afgelopen tien jaar het kopieerapparaat en grafische industrie hebben geconvergeerd, wat leidt tot innovatieve producten, waaronder de multifunctionele printer. Met deze segmenten van het bedrijfsleven samenkomen bedrijven vond het steeds moeilijker om hun output apparaten te beheren, dat is de reden waarom Managed Print Services snel aan het stijgen is. Door het gebruik van Managed Print Services, bedrijven zijn in staat om de totale kosten te verlagen, het verbeteren van de productiviteit, de efficiëntie te verhogen en de lasten voor de interne medewerkers te verminderen.

Vandaag de dag, de lijst van de Managed Print service providers blijft groeien en velen van hen bieden unieke oplossingen en voordelen. Maar welke van die uitkeringen of oplossingen ‘zal echt helpen u het meeste geld te besparen? Omdat het steeds moeilijker om te bepalen welke MPS providers u de meest effectieve diensten en meest betrouwbare producten zal aanbieden is het belangrijk dat je kijkt naar een aantal belangrijke tips bij het bepalen van uw Managed Print Services provider.

Het bedrijf gaat verder met vijf zeer specifieke en handige tips over hoe je een MPS leverancier betrekken geven en zorgt voor een link naar een case study.

Dus iedereen wint – de consument krijgt een paar goede tips en Imagetec dankt zijn naam in verband met nuttige inhoud. Het is een marketing model voor de tijd waarin we leven.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX