75% van de bedrijven hebben ‘Bring Your Own Device’ Beleid. Wat dat betekent. (Grafieken)

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Unwiring Uw Enterprise met SAP: Mobile Industry Strategy, Trends en Lessons Learned (perspectief van de klant), ‘was de naam van de webcast mede-georganiseerd door de SAP Community Network en de SAP EcoHub teams vanochtend.

Sprekers waren onder anderen Andrew Borg, mobiele analist bij de Aberdeen Group, Dan Ortega, senior director van de mobiliteit van product marketing bij Sybase, en Praveen Gautam en Kathy Murino, die zowel de technische bestuurders op Tellabs, die zoals ik al eerder geblogd over, gebruik maken van de Sybase Unwired Platform (SUP) om hun SAP-applicaties te mobiliseren en te versnellen hun magazijnmedewerkers.

Er was een schat aan boeiende gegevens en Q & A gesprek aangeboden met de hoorn des overvloeds van dia’s (49 om precies te zijn). Als u graag naar de webcast te beluisteren en / of downloaden alle dia’s, ga hier en klik op ‘Launch Presentatie’.

Hieronder is mijn UTalkTooMuch 500 woorden of minder samenvatting webinar

– Breng uw eigen apparaat? Het is echt. Bijna driekwart van de bedrijven toelaten employee-owned smartphones en / of tablets te gebruiken op het werk, op basis van Aberdeen data (mix van eind 2010 en 2011 enquêtes). Een kwart geven medewerkers een witte lijst van toegestane devi

#NAAM?

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

Bedrijven moeten om vooruit te plannen voor deze diversiteit door te kiezen voor een platform dat het aankan. Helaas hebben ze nog niet: terwijl 80% van de zakelijke smartphones veilig worden beheerd, zijn slechts 30% van tabletten, aldus Borg. Dat is een probleem, want tabletten hebben meer kans om gevoelige bedrijfsgegevens te hebben.

– Mobiliteit heeft verplaatst buiten de Hype fase van Gartner Hype Cycle met echte, ROI-producerende implementaties. Deze bedrijven, alle Sybase / SAP-klanten, worden met behulp van de mobiliteit in veel verschillende manieren om hun processen te transformeren: P & G, Halliburton, Cox Communica

#NAAM?

We keken naar een heleboel verkopers die speelde in een van beide apps of mobiele management, “zei Gautam.” Toen we gekeken naar Sybase, kregen we opgewonden, omdat SUP en Afaria samen zorgen voor een platform dat u nodig hebt om succesvol in mobiliteit.

Met behulp van SUP met SAP op een iPad in te zetten, is Tellabs in staat geweest om vaart te zetten achter de goedkeuring in de supply chain met 66%. Zij werken aan het brengen van vergelijkbare mogelijkheden om zijn BlackBerry-gebruikers.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal