APAC bedrijven kijken naar de veiligheid te verbeteren

Veiligheid blijft hoog op de corporate agenda dit jaar met bedrijven op zoek naar verdere rundvlees bescherming en netwerken van gegevens, een nieuwe website Asia studie heeft geopenbaard.

Uitgevoerd in november 2009, de online enquête onder 438 IT-beslissers in de regio Azië-Pacific bleek dat 81,4 procent zag de verbetering van de beveiliging van gegevens en IT-systemen als een belangrijke overweging, de tweede alleen voor de noodzaak om toepassingen betere pasvorm bedrijfsprocessen te verbeteren.

Dit was vooral duidelijk in de overheid en de sectoren retail en logistiek, waarbij 94,1 procent en 90,9 procent van de respondenten, respectievelijk, zei data en systemen veiligheid was een belangrijke overweging bij het maken van IT-verbeteringen. Door organisatie grootte, middelgrote bedrijven met tussen de 100 en 500 werknemers voelde de sterkste behoefte om rundvlees hun bedrijf security welzijn.

Ondervraagd over hun interesse in verschillende IT-strategieën en technologieën, tweederde (66,8 procent) van de ondervraagden gaf de meeste belangstelling voor verbetering van de beveiliging. Dit focusgebied weggedrukt technologieën zoals virtualisatie, mobiel werken oplossingen, unified communications en software-as-a-service, in termen van Mindshare is opgedaan met de respondenten.

Eric Hoh, Azië Zuid vice-president van Symantec, zei dat het bedrijf verwacht dat haar klanten om nader ingaan op de reputatie van het management om hun beveiligingsstatus te verbeteren. Organisaties meestal moet kiezen voor de uitvoering van ofwel een zeer vergrendelde omgeving – meestal met behulp van een whitelist – die leidt tot gebruiker frustratie en werk inefficiënties, of een omgeving waar gebruikers volledige vrijheid met hun machines, maar dan is de hele organisatie bloot te leggen aan grotere risico’s.

Het is een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen de twee en de reputatie management helpt brug die kloof [omdat] het biedt real-time data in staat te stellen IT-beheerders praktisch beleid in te zetten om te bepalen welke software toegang heeft tot hun omgeving, “Hoh uiteengezet in een e-mail. “Een dergelijk beleid kan goedkoop toegang tot alle, maar bekende en goed-vertrouwde programma’s te beperken.

Een andere technologie die zal worden aangeboord is data loss prevention (DLP), zei hij. Gezien de statistieken over insider bedreiging, DLP is van essentieel belang om ervoor te zorgen “kritieke informatie veilig binnen de organisatie gehouden”.

Geen deuk uit de recessie; Een belangrijke uitdaging de respondenten zei dat ze worden geconfronteerd was vermindering van de IT-budgetten, maar de industrie watchers wijzen erop dat de beveiliging niet zo slecht kan worden beïnvloed.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Volgens Edison Yu, Asia-Pacific-industrie analist voor Frost & Sullivan’s ICT-praktijk, heeft de beveiliging meer “recessie-proof” zijn dan andere IT-markten als gevolg van de rijping zekerheid mentaliteit die ondernemingen in de regio nu bezitten.

Hij merkte op dat meer bedrijven vandaag de dag een beroep doen op IT om meer concurrerend te zijn tijdens de recessie, en dit op zijn beurt motiveert hen om meer te besteden aan het versterken van hun bestaande beveiliging houding.

In het afgelopen jaar hebben technologieën zoals geïntegreerde beveiligingsoplossingen zoals unified threat management (UTM) en managed security services, steeg in adoptie. Yu zei: “Terwijl de UTM oplossingen zijn sleutel in het besturen van de veiligheid goedkeuring aan het filiaal niveau in het licht van de snelle branche expansie uitgevoerd door ondernemingen in de regio geweest, hebben we ook gezien een geleidelijke opname van UTM-apparatuur in het datacenter , met name meer ondernemingen bewegen op een gelaagde verdediging aanpak. ”

Op hetzelfde moment, de nadruk op Opex, of huishoudelijke uitgaven, in de onzekere tijden in het afgelopen jaar geleid tot een “heropleving” van de services-model, merkte hij op. “We hebben zeker gezien de vraag naar de diensten model ramping up in markten zoals Australië en Nieuw-Zeeland, India en zelfs Asean, naarmate ondernemingen begon te zwaaien in de richting van de lagere kosten en een grotere deskundigheid veiligheid geboden door de managed security service providers in de regio.

“Bovendien, met cloud computing opkomende aan de horizon, de cloud-gebaseerde security services zullen waarschijnlijk vaker voor in de nabije toekomst,” Yu toegevoegd.

Hij merkte op dat de economische vertraging in het afgelopen jaar veel bedrijven had veroorzaakt om hun bestaande strategie in de richting van IT-beveiliging “heroverwegen”. In de toekomst, als de technologie wordt meer intiem ingebouwd in de onderneming, zullen organisaties security meer kunt bekijken vanuit een zakelijk perspectief, wees hij erop.

IT-beveiliging is waarschijnlijk een risk management probleem geworden voor ondernemingen in de komende paar jaar, dan de huidige omvang van de threat management “, aldus Yu.” Het concept van het risicobeheer zal ook betekenen dat bedrijven zullen worden gedwongen om hun veiligheid strategie te herzien van een technologie, processen en mensen oogpunt.

Corporates gericht dollars aan netwerkbeveiliging; De website Asia enquête verder bleek dat 39,4 procent van de respondenten van plan om veiligheid van het netwerk te implementeren binnen de komende zes maanden, terwijl 38,3 procent aangegeven dat zij zouden uitrollen antivirussoftware, antispyware of systemen om malware te behandelen. Meer dan een derde (35,3 procent) werden eveneens op zoek naar kerninfrastructuur technologieën in netwerken en beveiliging.

Een ander kwart van de ondervraagde managers zei dat ze van plan waren om deze opties in de komende zes tot 12 maanden uit te voeren. Ook vaak gewezen op voor de uitvoering binnen de komende 12 maanden waren authenticatie, e-mail messaging en fysieke beveiliging technologieën.

Kleinere middelgrote organisaties met tussen de 50 en 100 werknemers waren de meeste kans te voeren netwerken veiligheid en antivirus, antispyware of systemen om malware te pakken op de korte termijn.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen