ASICS koopt Runkeeper, ogen lopen, data, marketing-verbinding

ASICS, die sportkleding maakt en is vooral bekend om zijn hardloopschoenen, is het kopen van FitnessKeeper, die eigenaar is van run-tracking-app Runkeeper.

Under Armour ging op een app te kopen spree en is eigenaar van Endomondo, MapMyFitness en MyFitnessPal. Under Armour heeft nu integreerde de apps in de UA opnemen en samen met HTC;. Adidias verworven Runtastic;. En nu ASICS, een van de belangrijkste merken voor hardlopers, bezit Runkeeper.

Blijkbaar loopschoenen echt nodig apps te verbinden met atleten regelmatig. namelijk

Deze trend wordt uitgelegd hoe de kleding bedrijven digitaal gaan, evenals de verbinding die nodig is om de markt voor atleten. Atleten spoor loopt, voeding en allerlei statistieken voor prestaties. Die gegevens kunnen factor in de manier waarop producten worden gekarnd. En dan is er 1: 1 marketing. Deze merken hebben een trouwe aanhang – ik heb het dragen van ASICS Gel Kayanos al jaren – en apps sluit de loyaliteit lus.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

In een verklaring, ASICS zei dat het zal Runkeeper, die meer dan 33 miljoen geregistreerde gebruikers heeft, gebruiken om een ​​wearables strategie te bevorderen. ASICS zei ook dat “de integratie van” Runkeeper’s “wereldwijd erkend merk en wereldwijd user base met ASICS ‘technologische competentie in de productie zal leiden tot een voortdurende verbetering van onze corporate waarde.

ASICS zei dat het zal een 1 op te richten: 1 marketing-kanaal en het gebruik van gegevens om haar producten beter te ontwikkelen. Voor Runkeeper, de beslissing om samen te werken met ASICS was niet moeilijk. ASICS zijn de schoenen Runkeeper klanten het meest gebruikt.

Under Armour zet de integratie blauwdruk voor deze digitale apps en ging groot. Het valt nog te bezien of andere sportieve kleding bedrijven de verschuiving kan maken.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken