Beijing begint IT testen voor Olympische Spelen

De systemen architectuur voor Peking 2008 werd vorige maand afgerond Atos Origin, de grootste IT-leverancier voor de games. En alle faciliteiten – een pc fabriek, data center, integratie lab en technologie operatie center – zijn nu operationeel.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Een IT-team van ongeveer 3.500 mensen, waarvan 2.500 vrijwilligers bestaat, die verantwoordelijk is voor 10.000 pc’s, 1.000 servers, een spelletjes informatiesysteem en een informatie-verspreiding systeem in zeven steden zullen zijn.

Je hebt een kans om het goed te krijgen. Er is geen tweede kans “, zegt Guillaume Huard, sales en marketing director voor de Olympische Spelen en grote evenementen bij Atos Origin.” Het testen is een grote component. Je wilt niet dat de concurrentie op geen enkele manier te be├»nvloeden. Het testen is intens en duurt meer dan een jaar.

Het testen zal een run-through van 500 mogelijke worst-case scenario, het repeteren elke situatie dat mis kan gaan, met inbegrip van virusinfecties en kabels te snijden, maar Huard zei dat de grootste bedreiging is nog steeds een interne.

We hebben mensen die proberen om hun eigen accreditatie badges af te drukken, “zei hij,” of proberen om hun weg te vinden in de buurt van het netwerk wanneer ze moeten niet.

Te minimaliseren risico’s, de Olympische vrijwilligers – IT en niet-IT – gaan door strenge politie antecedentenonderzoek. In Peking zal er in totaal 70.000 vrijwilligers, gefilterd daling van ongeveer 5 miljoen toepassingen.

De betrouwbaarheid die nodig zijn voor de Olympische Spelen is zo hoog dat er weinig nieuwe of cutting-edge technologie.

U moet uw oplossing te bevriezen een behoorlijk lange tijd voordat het evenement, “zei Huard.” We zijn niet van plan om cutting-edge en bloeden-edge technologie. Het moet volwassen, beproefde, geteste technologie.

Er zijn momenteel 100 IT-medewerkers in Beijing, driekwart van hen zijn Chinees. Testen begint deze maand voor IT-ondersteuning van 12 Olympische evenementen in 11 verschillende locaties. Het werk aan de IT-infrastructuur voor de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver is ook al aan de gang, en werken aan de London 2012 IT-systemen zal beginnen na Beijing, in november 2008.

Andy McCue van Silicon.com gemeld uit Londen.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons