BoomApp lanceert AR systeem voor video voor consumenten om te winkelen door middel van tv-programma’s

Smartphones worden steeds onze TV-kijken metgezel. Mensen gebruiken hun tweede scherm om te zoeken naar informatie over wat ze kijken. Deze ‘ik-wil-to-know’ gedrag toont aan dat het zoeken naar informatie – zelfs in een tv-advertentie – wordt de norm.

Valossa beveiligt financiering voor real-time, AI aangedreven video zoektechnologie

Smartphone gebruik wordt verwacht dat 4770000000 gebruikers te bereiken in 2017, dus het helpen van gebruikers vinden de inhoud die ze willen steeds meer en meer belangrijk.

boomApp technologie verandert de manier waarop wij zaken doen.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

UK B2B start-up boomApp heeft geschapen video recognition software die kan zoeken en een video in een database van miljoenen te vinden in minder dan vijf seconden.

De gepatenteerde video erkenning browser of app-gebaseerde technologie maakt Augmented Reality (AR) functionaliteiten op de traditionele video’s.

De gepatenteerde technologie betekent dat merken rechtstreeks hun tv-advertenties kunnen aansluiten op specifieke online content. Gebruikers hebben toegang tot multimedia en branded campagnes door het scannen van de advertentie ze kijken in real time.

Merken kunnen dan winnen inzichten van consumenten door het aansluiten van hun tv-advertenties op specifieke online content via een scan.

Gebruikers kunnen worden doorgestuurd online voor meer informatie over het product dat ze hebben gezien te verkrijgen, koopt, vraag dan een monster, voert enquêtes of wedstrijden.

De technologie zal reclamebureaus en AR bedrijven in staat stellen om de interactie tussen hun product en de consument mogelijk te maken.

Het bedrijf met succes zijn eerste financieringsronde geleid door Portugal Ventures waardoor ze te lanceren in het najaar van 2015 afgerond.

AR is getest op TV kijkers in het verleden. Waitrose gebruikte de Blippar AR app in hun kerstactie terug in 2011. Consumenten traag zijn geweest om dit soort technologie tot nu toe vast te stellen.

João da Maia Jorge, mede-oprichter en CEO van boomApp zei, “Video is de toekomst van online en offline inhoud; door het aanbieden van merken de tools om micro-momenten van directe betrokkenheid met hun klanten te creëren, onze technologie leidt tot een consistent en herhaaldelijk meer boeiende interacties.

De huidige ecosysteem voelt als de smartphone markt voor de iPhone. De mogelijkheden zijn enorm en we zijn zeer trots te mogen samenwerken met wereldwijde merken in de voorhoede van de AR revolutie.

 inhoud

Cloud computing is onverzadigbaar schrokken meer van de backend services die macht bedrijven. Maar sommige bedrijven hebben apps met privacy, beveiliging en regelgeving eist dat de wolk in de weg. Hier ziet u hoe u de juiste mix van publieke cloud en private cloud te vinden.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven