Conservatieven benadrukken need for speed

De Conservatieve Partij heeft onthuld waarin de overheid IT-projecten zal het laten vallen of veranderen als het macht neemt, en hoe het de privacy van burgers zal afwegen tegen de commerciële belangen, onder andere kwesties.

Het interview is onderdeel van de website van de Britse Tech verkiezing 2010-serie, waar we partijen van het land vragen om hun technologie beleid in de aanloop naar de in mei algemene verkiezingen te schetsen.

We vroegen elke partij haar standpunt schetsen op dezelfde scala aan onderwerpen. Een extra vraag werd toegevoegd voor elk van de grote drie: Labour, de Conservatieven en de Liberaal Democraten.

De Conservatieven, die op zoek zijn om macht te krijgen voor de eerste keer in 13 jaar, willen breken grote overheid IT-contracten en zorgen voor high-speed breedband voor het grootste deel van het Verenigd Koninkrijk. In de huidige interview, een woordvoerder van de partij geeft aan wat de tech-industrie kan verwachten als de conservatieven terug in office worden gestemd.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Q: Wat zou uw partij doen om te bevorderen en versterken van de Britse technologische industrie; A: Onze belangrijkste doelstelling voor de digitale economie is aan Groot-Brittannië de eerste grote Europese land dat supersnel breedband in de meeste huizen hebben in 2017 te maken.

Wat is uw strategie op lange termijn voor de digitale economie? In de eerste plaats zullen we dwingen BT om de toegang open te stellen voor de ondergrondse leidingen en overhead telegraafpalen. Dit zal toestaan ​​dat andere internet service providers om de kabel te leggen tegen veel lagere kosten, en de uitrol van breedband te stimuleren over veel grotere delen van het Verenigd Koninkrijk. Meer concurrentie in de markt, we overwegen, leiden tot een uitrol van breedband in de hele gebieden van het land, waar BT heeft nagelaten om glasvezel te leggen.

We zullen ook kijken naar het geval voor veranderende zakelijke tarieven om ervoor te zorgen dat er geen nadelen aan nieuwkomers op de markt op zijn plaats blijven en kijken naar het geval is voor de openstelling van andere hulpprogramma infrastructuur, zodat breedband kan worden geleverd via de riolering of via hoogspanningsmasten.

We erkennen echter dat de markt alleen niet zal zorgen voor het hele land – met name op het platteland en in afgelegen locaties waar het niet rendabel om glasvezel te leggen. Dat is de reden waarom we hebben gezegd dat we het deel van de licentievergoeding momenteel gereserveerd voor digitale omschakeling om de uitrol van breedband waar de markt niet te doen financieren zal gebruiken. Dit fonds zal worden toegewezen op innovatieve manieren – bijvoorbeeld, gelijke financiering en een lage rente leningen – om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van het land mogelijk toegang hebben tot supersnel breedband in 2017.

Dit zal ervoor zorgen dat kleine en middelgrote bedrijven buiten onze grote steden zal de digitale infrastructuur die nodig is om te concurreren in een digitale wereld. Dergelijke bedrijven zijn vaak de levensader van lokale gemeenschappen en onze plannen zal beschermen deze bedrijven en de vitale banen die ze ondersteunen.

Welke rol moet spelen in de technologie transparantie en interactie met het publiek de overheid;? Zoals we in onze technologie manifest hebben gelegd, zullen wij online elk onderdeel van de centrale overheid en semi-overheidsinstelling uitgaven te publiceren meer dan £ 25.000, met inbegrip van elk contract in vol. We zullen ook online publiceren alle overheidsinstellingen aanbestedingsdocumenten voor contracten met een waarde van meer dan £ 10.000 via de bestaande Supply2Gov website.

Dit zal nieuwe banen te creëren door het openstellen van overheidsopdrachten om meer kleine en middelgrote ondernemingen. We zullen ook online publiceren elk item van de lokale overheid de uitgaven meer dan £ 500, met inbegrip van elk contract in vol.

We zullen wetten de vrijheid van de overheid gegevens af te dwingen. We zullen een krachtige nieuwe ‘recht op overheidsgegevens’ te creëren, waardoor het publiek te vragen en te ontvangen overheid datasets. Dit zal drastisch verhogen van het bedrag van de overheid gegevens vrijgegeven en zal een multi-miljard pond boost aan de Britse economie.

Welke rol moet de open source software te spelen in de lokale en nationale gebruik door de overheid, en wat zou u doen om het gebruik ervan boven die van proprietary software te bevorderen;? We zullen een level playing field voor de open-source IT te creëren door het implementeren van open standaarden tussen de verschillende overheidsinstanties IT systemen. Open standaarden zal ook grote contracten kunnen worden opgesplitst in kleine modulaire componenten, zodat risico’s verminderen en het mogelijk maken meer kleine bedrijven om een ​​bod voor de overheid IT-contracten.

Hoe zou je online privacy van de burgers tegen de bescherming van commerciële belangen in evenwicht te brengen? De gevallen van Phorm en de Digital Economy Bill’s copyright clausules op deze vraag relevant;. Online piraterij is een groot probleem, en het moet worden aangepakt. Wij zijn blij met de pogingen van de regering om illegale online activiteiten te herstellen in de Digital Economy Bill.

Terwijl we zijn blij om het gebruik van technische maatregelen tegen de meest extreme daders te overwegen, wij geloven …

Dit moet een laatste redmiddel zijn, en als zodanig hebben we met succes duwde de overheid in het waarborgen van het schrijven van brieven en andere maatregelen zijn een kans om te werken voor een andere wijze worden uitgevoerd gegeven.

Conservatieven pleiten voor het gebruik van meer educatieve programma’s op scholen en bij het grote publiek om mensen te informeren over het onrecht van illegaal downloaden.

Wat is uw e-gezondheidsbeleid, en zal het onder andere aanbestedende patiëntgegevens aan derden;? We willen patiënten meer controle over hun medische gegevens. Dit kan aanzienlijke voordelen. Het kan machtigen patiënten, waardoor ze informatie delen met derden als ze ervoor kiezen om dit te doen.

Welke grote overheid IT-projecten zou je erbij neervalt of veranderen, en waarom; Een conservatieve regering een onmiddellijk moratorium op te leggen aan geplande IT-procurement projecten met het oog op komende projecten te evalueren en ervoor te zorgen dat kleine bedrijven en open-source IT-leveranciers zijn niet uitgesloten van het biedproces. We zullen ook de invoering van een vermoeden tegen de regering IT-contracten ter waarde van meer dan £ 100m. Dit beleid zal niet alleen kosten besparen, maar zal ook helpen om de groei van de volgende generatie van high-tech Britse IT-bedrijven katalyseren.

Welke maatregelen zou u in te voeren om ervoor te zorgen dat bedrijven en organisaties betere gegevens van hun klanten te beschermen en klanten van datalekken te informeren;? We hebben de regering geduwd om financiële sancties voor ernstige inbreuken op de wetgeving inzake gegevensbescherming in te voeren. Wij zouden ook de taak van de Information Commissioner een consultatie uit te voeren met de private sector, met het oog op de vaststelling van richtsnoeren voor de beveiliging van gegevens, met inbegrip van het onderzoeken van de haalbaarheid van de invoering van een industrie-brede keurmerk systeem van beste praktijken.

Wat is uw beleid ten aanzien van nieuwe of bestaande maatregelen om de kritieke nationale infrastructuur te beschermen;? Om onze digitale infrastructuur zullen we het opzetten van een Cyber ​​Threat Assessment Center en te beschermen. Dit zal voortbouwen op de Cyber ​​Security Operations Centre naar Groot-Brittannië te voorzien van een gemeenschappelijk operationeel beeld, dreigingsanalyse en het bewustzijn van de internationale situatie.

Hoe zou u betalen voor het krijgen van de ID-kaart regeling;? We zijn naar het ID-kaart aannemers twee keer geschreven om hen te waarschuwen dat we meteen zouden schroot de ID-kaart-regeling. Het annuleren van ID-kaarten bespaart geld, geen geld kosten.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen