#CXOTALK: Werkdag CEO verklaart zijn topprioriteiten

Werkdag is een van de weinige pure software-as-a-service verkopers die actief zijn op grote onderneming schaal. De producten vallen in twee grote categorieën: human capital management en financiële dienstverlening. Zowel HCM en financials zijn backbone toepassingen worden gebruikt door elke grote organisatie, en de klanten Werkdag’s behoren tot de grootste bedrijven in de wereld.

Tijdens een gesprek met Werkdag’s mede-oprichter en CEO, Aneel Bhusri, spraken we over een scala van onderwerpen, waaronder de reden waarom hij en mede-oprichter Dave Duffield begon het bedrijf, hoe Werkdag prioriteit feedback van klanten bij het maken van investeringsbeslissingen over nieuwe producten en functies; en de CIO rol in de huidige veranderende omgeving.

Bekijk hieronder de volledige video en ga naar de CXOTALK site om de volledige transcript te lezen

Een van de belangrijkste punten die Bhusri benadrukt zijn hoe de tevredenheid van de medewerkers en de bedrijfscultuur rijden innovatie en leiden tot succes van de klant. Hoewel dit perspectief onlangs tijdens CXOTALK gesprekken met andere hooggeplaatste leiders is ontstaan, Bhusri gelede het punt bijzonder duidelijk.

CXO-Talk

Werkdag CEO verklaart zijn topprioriteiten; Op zoek naar social media succes in het bedrijfsleven, innovatie en IT in de Formule One racing, user-centric IT bij het Amerikaanse Patent Office, innovatie en grootschalige IT, met Oracle’s Mark zondag

Hier zijn enkele van de opmerkingen Bhusri’s [ingekort en duidelijkheid] van onze discussie

Waarom is de cultuur van uw hoogste prioriteit?

Mijn nummer één baan in de komende jaren is ervoor te zorgen deze cultuur blijft speciaal en uniek en trekt de beste en slimste en houdt de beste en slimste we hier hebben. Dat zal ons op het snijvlak van innovatie en stellen ons in staat om een ​​hoge mate van klanttevredenheid.

Al de rest, alle andere statistieken, zoals financiële maatstaven, zijn afkomstig uit het hebben van grote medewerkers innoveren en het hebben van tevreden klanten. Al de rest volgen van die dingen, dus dat is mijn werk.

Hoe zorgt u ervoor de werkdag cultuur blijft levend en wel?

Eerst en vooral Dave [Duffield] en interviewde ik de eerste 500 mensen die Werkdag toegetreden. We hebben ze niet interviewen voor hun vaardigheden in marketing of engineering of sales; we zijn ervan uitgegaan onze teams kregen dat deel rechts. We interviewden hen specifiek voor culturele fit. We geloofden dat als we kregen de eerste 500 rechts, zouden ze de volgende 5000 goed te krijgen. Het heeft echt uitgespeeld op die manier.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Tijdens dat interview cyclus, hebben we gezocht naar mensen die gebruik maken van “wij” versus “I.” We werken als een team, en dat is een groot deel van de reden waarom we succesvol zijn geweest, lopen we snel als een team.

We investeren heel veel in de werknemers. We krijgen de terugkeer, en de werknemer krijgt de terugkeer als ze bij ons blijven voor een tijdje. Dus richten we ons op mensen die zullen committeren aan ons voor de lange termijn.

Een deel van het is de toon die u staking. Dave en ik zit in blokjes, en mijn kubus is niet anders dan de blokjes van andere mensen. We zitten in het midden van de kubussen, en we zijn zeer toegankelijk, ik denk dat dat leidt tot een cultuur van het toegankelijk zijn, open en vriendelijk.

Als het bedrijf groeit, hoe doe je voorkomen dat er een bureaucratische organisatie?

Als je groot te krijgen, is er een tendens om verstrikt raken in proces en bureaucratie. We hebben waarschijnlijk een aantal van die en streven ernaar om het uit te drijven.

De beste manier om de bureaucratie te voorkomen is om kleine teams die bevoegd zijn om beslissingen te nemen en krijgen hun werk gedaan hebben. U wilt blijven rijden in de richting van kleine teams en ervoor zorgen dat die teams omarmen de cultuur.

We zetten een veel nadruk op onze stijl van leidinggeven en filosofie, en we kunnen niet managers en leiders die, eerlijk gezegd hebben, overhead. Zij moeten in staat zijn om het werk te doen en handen genoeg om te rijden de organisatie naar voren.

Waar haal je de tijd te investeren in Werkdag?

Ik probeer te verdelen mijn tijd een derde, een derde, een derde en vervolgens plus 10 procent, dat neerkomt op 110 procent, en ik moet uitzoeken hoe het beter werkt. Een derde op de werknemers; een derde op de producten en strategie, en een derde met de klant, de 10 procent is met investeerders. Als we gaan door volatiele perioden in de markt, die tijd verschijnt waarschijnlijk omhoog.

Join CXOTALK elke vrijdag om 03:00 Eastern tijd voor gesprekken over leiderschap, innovatie en digitale verstoring. Volg de discussie op Twitter met @cxotalk.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen