Dell Kace richt zich op IT met toegevoegde OS ondersteuning bij het beheer van apparaten

De Dell Kace familie van het management apparaten is het krijgen van een upgrade met het debuut van de nieuwste versie van de K1000 management Appliance.

Deze keer wordt het systeem wordt bijgewerkt met nieuwe functies die zijn ontworpen om end-point security stimuleren terwijl aan naleving van de regelgeving niveaus.

Dit is inclusief automatische updates-agent, on-demand patch optimalisatie, en een rapportage wizard voor het inzicht in de IT-infrastructuur.

Bovendien zal de K1000 Appliance nu ondersteuning voor meerdere besturingssystemen. In het bijzonder dat bestaat uit uitgebreide ondersteuning voor Windows 8, Windows Server 2012, Ubuntu, SUSE Linux Enterprise, en Mac OS X Mountain Lion.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Het idee achter de uitgebreide OS-ondersteuning is echt een lening de hand te geven aan IT-afdelingen als Dell Kace zei dat dit “een cruciaal stukje van de puzzel BYOD dat veel IT-beheerders worstelen met.”

Lubos Parobek, vice president product voor Dell Kace, verklaarde verder in voorbereide opmerkingen die persoonlijke apparaten op professionele netwerken en infrastructuren kunnen “maken het moeilijk voor resource vastgebonden IT-teams om de diensten en het reactievermogen dat hun bedrijven eisen te bieden.”

Parobek vervolgt dat de K1000 management Appliance wordt verondersteld om een ​​aantal van deze problemen te verlichten zoals het is “een zeer rendabele computer management oplossing” die niet gepaard gaat met “een steile leercurve.

De Dell KACE K1000 management Appliance zal de uitrol van op 24 oktober met prijzen vanaf $ 8.900.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren