Digital Transformation en IT: De CIO’s evenwichtsoefening

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

We zijn zeker dat velen van u vaak gebruikt het gezegde “twee kanten van dezelfde medaille.” Het geeft meestal zijn er twee manieren van kijken naar hetzelfde, en mogelijk twee verschillende interpretaties van een specifieke situatie.

Als je kijkt naar de komst van de ‘consumerization van IT “een paar jaar terug, de industrie zag een verschuiving van IT investeringsbeslissing macht van IT en in de richting lines of business. De directeuren waren ziek van te lang voor de projectresultaten te wachten en voelde niet goed bediend vanuit hun eigen IT-organisaties. Bijgevolg, renden ze weg alleen en kreeg de vrijheid van keuze uit verschillende “best-of-breed ‘offers aan zakelijke innovaties rijden zonder een oogje op de algemene context bedrijf. De LoB executives werd de typische goudzoekers, en we zagen talloze cloud en mobiele oplossingen aangesloten hier en daar. Dit is uiteraard de glimmende kant van de medaille. Veel bedrijven houden het polijsten van de glimmende kant, maar negeren de schimmige kant …

Digital Transformation, deel 7: The Outlook

LoB managers moesten hun afdelingen / business units innoveren en het bedrijf te laten groeien, terwijl; IT-managers moest het bedrijf RUN ( “Keep the Lights on” in het beste rendement).

Echter, als ze de munt dan zou omdraaien, velen zijn in voor een verrassing.

Met de komst van meer ontwrichtende technologieën en de digitale transformatie, het is niet genoeg om gewoon de analoge wereld te kopiëren en te digitaliseren. Bedrijven moeten hun processen te heroverwegen en nieuwe manieren om betere zakelijke resultaten te creëren vast te stellen (zie; http: //www.elaptopcomputer.com/digital-transformation-part-1-rapid-state-of-change-7000031975/; De puinhoop van point oplossingen wordt steeds onhandelbaar, en nu diezelfde bedrijven worden gehinderd in hun vermogen meer wendbaar en reageert op veranderende eisen van de markt te zijn.

Voor nieuwe redenen, worden ze opgesloten in precies dezelfde situatie waarin ze wilden ontsnappen aan, nu die beslissing macht is overgedragen aan leidinggevenden Lob.

De achterkant van de munt is de noodzaak van een zwaartepunt dat TERUG combineert en ontwikkelt gebruiksvoorbeelden en strategieën gebaseerd op nieuwe, disruptive technology.

En dit zwaartepunt heeft behoefte aan een leider die zich kan concentreren en inluiden van de onderneming in het digitale tijdperk.

We leven in een tijd van versnelde verandering. Slimme en innovatieve uitdagers haasje-industrie grenzen en verstoren business modellen, de verkoop van digitale diensten in de voormalige fysieke productmarkten en het verlaten van gevestigde marktleiders perplex en achter. De digitale Darwinisme voorspelt dat niet de sterkste (marktleiders), maar die bedrijven die in staat zijn om verandering de snelste te nemen zijn, zullen overleven.

Cloud, Mobile, Big (Smart) gegevens; Networked economie en netwerkeffecten

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

En als een voorbeeld – de komst van de smartphone leerde ons dat fakkel producenten en de camera producenten, bijvoorbeeld, belandde tussen een rots en een harde plaats. Hun business model werd verstoord van buiten de niche. Smartphones verstoorde een aantal andere bedrijven en zal blijven doen – financieel credit card organisaties zijn volgende in de rij.

Bij elke nieuwe megatrend, gevestigde bedrijven hebben om snel te veranderen om te verblijven in het bedrijfsleven en voor de menigte. Als ze dat niet doen, zullen ze gewoon worden out-geïnnoveerd door peers en nieuwe uitdagers. En gezien de technologie van vandaag, een handvol slimme mensen kunnen doen wat ooit nodig is een hele onderneming infrastructuur – waaronder IT-afdelingen – op slechts een paar jaar geleden.

Ondertussen, digitale transformatie is alomtegenwoordig. Het is al het veranderen van ons gedrag als mens.

Menselijk gedrag is aan het veranderen. Digitale gedrag permeaat als ons leven niet overheersen. Zodra we wakker worden, hier komt het scherm voor de eerste digitale moment van de dag “, zegt Gartner research chief Peter Sondergaard op het Gartner’s grote thema voor 2015 keynote.” Niets anders krijgt meer aandacht dan onze schermen. We worden steeds digitale eerste.

Digitale Transformatie creëert een unieke kans voor IT

In te kijken naar de blauwdrukken (de business modellen) van organisaties voor de komst van het abonnement economie, rollen waren eenvoudiger.

Simpel gezegd, het had te besteden, dus het werd gezien als een kostenpost en de vereiste zeer korte ROI periodes. Maar LoB uitgaven is anders, het wordt gezien als een investering in de toekomst van het bedrijf, het creëren van kansen en groeiend bedrijf. De beslissing patronen zijn gewoon anders.

De unieke gelegenheid in het tijdperk van de digitale transformatie is om de IT-organisatie en de rol van de CIO’s van een “Chief Information Officer” te veranderen in een “Chief Innovation Officer.

Het creëren van cases en strategieën te gebruiken voor innovaties in de markt en het helpen van het bedrijf krijgen nieuwe marktaandeel is de nieuwe focus, gebouwd op de technologische basis van de digitale transformatie

(Zie onze blog over bouwstenen hier; http: //www.elaptopcomputer.com/digital-transformation-part-3-the-building-blocks-7000032663/

Natuurlijk is een balanceren tussen beide zijden van de munt – maar het is haalbaar met de juiste rotatie. Het bedrijf zal nog steeds een organisatie die de motor draaiende houdt nodig, maar met de veranderende kader zullen baan rollen ook veranderen zodat extra focus op innovatie kan worden bereikt. Het is vooral moeilijk als je nodig hebt om te veranderen, terwijl de dingen soepel lopen, maar bijna onmogelijk als dingen worden steeds moeilijk. Dus het juiste moment om te investeren nu is.

Fundamenteel zal grondstof georiënteerde rollen minder relevant na de digitale transformatie. Veel basisdiensten zal worden geconsumeerd via gespecialiseerde aanbieders, gebruik te maken van nieuwe technologieën zoals cloud en de genetwerkte economie.

Maar in tegenstelling, zal nieuwe rollen ontstaan ​​voor degenen die kunnen analyseren en begrijpen de impact van technologie en de mogelijkheden die het biedt voor het bedrijf. Het nieuwe kader is over het leveren van toegevoegde waarde en het hebben van zakelijke specialisten die zijn goed opgeleid en zeer deskundige vast te stellen en beste praktijken vast te stellen.

“Degenen toonaangevende CIO’s die digitale omarmen vinden zichzelf worstelen met een nieuwe reeks van eisen:. Leren om bedrijfsprocessen te transformeren rond het potentieel van digitale, of identificeren waar en hoe ze nieuwe producten en service-innovaties kunnen bieden De CIO’s die dit kunnen beheersen echter, vinden hun rol meer invloedrijke en strategischer betrokken dan ooit tevoren. Zoals te verwachten, zijn ze meer vervuld. ” Norman Lonergan, Global Advisory Leader bij EY

Spin de munt – en de balans te houden

Als je de munt te nemen en draai het in de onscherpte je één enkele, glimmende medaille zien. Beide partijen moeten samen te leven in balans. De combinatie van een sterke zakelijke en technologische leiderschap nodig is om het bedrijf te leiden in de digitale transformatie en de race voor nieuwe marktaandelen in tijden van ongekende tempo van de veranderingen te winnen.

IT-organisaties moeten veranderen – niet per se met een hoge snelheid, maar juiste snelheid (het draaien van de munt), en – nog belangrijker – in de goede richting. Ontwrichtende technologieën nodig hebben om hun weg te vinden in het bedrijf en om te zetten om het concurrentievermogen te verbeteren.

Laat ons weten wat je hier denkt of volg ons op twitter, Bert Schulze (@BeSchulze) en Sven Denecken (@SDenecken)

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Digital Transformation, Deel 6: Voorbeelden van de digitale transformatie goed gedaan

Digital Transformation, Deel 5: Transformatie door de industrie

Digital Transformation, deel 4: de rol van leiderschap

Digital Transformation, deel 3: The Building Blocks

Digital Transformation, Deel 2: Wat maakt het storend?

Digital Transformation, deel 1: Rapid State of Change