Facebook stopt private transacties gedurende drie dagen

Facebook wordt schorsing voor drie dagen beroepen van haar aandelen op de private secundaire markt, het aanwakkeren van de verwachtingen dat de social networking site binnenkort zal indienen voor IPO (initial public offering).

Terwijl de koop- en verkooporders op dergelijke transacties nog kan worden gemaakt, zal de transacties niet worden verwerkt door de advocaten van Facebook bij advocatenkantoor, Fenwick & West, volgens bronnen bekend met de situatie die naar Bloomberg sprak op woensdag. Ze weigerde te worden genoemd als informatie over secundaire transacties waren prive.

Het sociale netwerk was overweegt het verhogen van US $ 10 miljard aan een beursgang, die het bedrijf op meer dan $ 100 miljard dollar, rapporten in november verklaarde zou waarderen.

Sommige bedrijven meestal te schorten handel voorafgaand aan een openbaar depot aan investeerders niet kan kopen of verkopen totdat alle van de informatie te waarborgen wordt openbaar gemaakt, Sam Hamadeh, CEO van New York gevestigde PrivCo, zei in het rapport Bloomberg. “Facebook en bedrijven die zich dit niet willen zich blootstellen aan rechtszaken in verband met het feit dat sommige mensen hadden het voor anderen en waren in staat om de handel op,” zei Hamdeh, wiens bedrijf levert het onderzoek naar meer dan 30.000 particuliere bedrijven.

Echter, de particuliere handel schorsing niet het signaal dat een beursgang is zeker, volgens het rapport, die geciteerde bronnen met kennis over de kwestie.

Hamdeh toegevoegd dat particuliere aandelen nog steeds mag worden verhandeld op secundaire markten tussen het moment van het depot en het IPO, maar bedrijven hebben meer kans om transacties dichter bij de beursgang te beperken.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen