Galaxy S7 Independence Day: Samsung verkopen unlocked modellen in de VS

Vandaag is het Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge Independence Day, zoals je nu een ontgrendeld model van Samsung, Best Buy, Amazon, en anderen kunnen kopen, en gebruik het op T-Mobile, AT & T, Verizon, Sprint, of de meeste Amerikaanse GSM en CDMA carriers.

T-Mobile Galaxy S7 Edge test: Samsung legt de lat voor alle smartphones, Samsung Galaxy S7 beoordeling: Gorgeous S6 opvolger die terug brengt gewenste eigenschappen; 10 redenen om de Samsung Galaxy S7 kopen; Mobile nirvana? Samsung Galaxy S7 Edge en Garmin Fenix ​​3 HR zijn zo goed als het wordt

Een bijna perfecte smartphone?

De Samsung Galaxy S7 Edge (zie mijn volledige review) is misschien wel de beste smartphone die momenteel beschikbaar zijn. Tot nu toe kon u alleen de aankoop van een in de Verenigde Staten door middel van een drager, wat betekende dat het was geladen met niet-verwijderbare crapware. Sommige vervoerders houden bloatware tot een minimum beperkt, maar zoals we zagen op AT & T’s Galaxy S7, zijn er ruim 20 extra apps en diensten die opslag consumeren zonder enige mogelijkheid om ze uit het apparaat te verwijderen.

Deze nieuwe, unlocked modellen zullen vrij zijn van vervoerder bloatware komen en moet ook software-updates een beetje sneller, omdat de apparaten niet hoeft te worden getest door elke individuele luchtvaartmaatschappij. Sommige van de drager software is nuttig, maar u kunt meestal vinden deze software in de Google Play Store. Zo installeer ik T-Mobile Visual Voicemail op elke ontgrendeld telefoon die ik gebruik met T-Mobile.

Tim Baxter, president van Samsung Electronics America, het volgende verklaard

Het is alweer een tijdje geleden dat we hebben gezien Samsung officieel verkopen unlocked vlaggenschip apparaten. Denk aan de Samsung Google Experience apparaten? Samsung is inderdaad luisteren naar klanten, met updates sneller dan ooit tevoren komen, vooral in de vorm van maandelijkse Android beveiligingsupdates.

Op Samsung.com, de ontgrendelde Galaxy S7 is $ 669,99, terwijl de ontgrendelde Galaxy S7 Edge is $ 769,99. Je zou ze te vinden tegen een lagere prijs via concurrerende online retailers. Ter vergelijking, is de T-Mobile Galaxy S7 regelmatig geprijsd op $ 679,99, en de S7 Edge is $ 789,99. T-Mobile biedt momenteel $ 50 korting op elk van deze prijzen voor een beperkte tijd.

 de website Samsung Galaxy S7 dekking

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar