gids Executive om enterprise software trends (gratis ebook)

Sinds enige tijd hebben we gehoord over digitale transformatie en een verschuiving in de zakelijke prioriteiten in de richting van ‘derde perron’ initiatieven – investeringen in technologie rond cloud, mobiele, geavanceerde analyses, en sociaal. Maar wat ooit retoriek en speculatie wordt nu werkelijkheid, zoals bedrijven klauteren om strategieĆ«n te bouwen en oplossingen die hen concurrerend in de ontluikende ‘digitale industriĆ«le economie zal blijven ontwikkelen.

Deze verschuiving is vooral duidelijk in enterprise software adoptie trends. Gartner voorspelt dat enterprise applicatie uitgaven zullen top uit op $ 149.900.000.000 wereldwijd in 2015, met een focus op “modernisering en digitale transformatie projecten.” Het bedrijf schat dat ook dit jaar, “15 procent van de zakelijke gebruikers worden bevoorraad, geheel of gedeeltelijk, met office systeem verschillende mogelijkheden van de cloud,” met het percentage waarschijnlijk 60 procent tegen 2020.

We zien dynamische, steeds snellere veranderingen in de manier waarop de kern enterprise applicaties worden ontwikkeld, toegankelijk, gedistribueerd en geconsumeerd. Deze veranderingen bieden IT-beslissers ongekende mogelijkheden om de activiteiten te ondersteunen – maar samen met dat komt een kritische strategische mandaat om gelijke tred te houden met de opkomende trends of het risico achterop te raken.

Deze gids van de website en elaptopcomputer.com biedt inzicht in hoe de volgende generatie van enterprise software is waarschijnlijk het spel te veranderen.

Het e-boek is beschikbaar als een gratis PDF-download voor geregistreerde de website en elaptopcomputer.com leden. Als je lid bent niet hebt gedaan, kunt u hier klikken om te registreren. Het duurt slechts een moment.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september